Snelle correcte bezorging

Prachtige kraanwagen met als optie zwaailichten!

Zoals beloofd.

Duidelijk Snel Goed

Snelle bezorging

Snelle service, goed verpakt.

Snelle levering goed verpakt en mooi product!

besteld, betaald en correct geleverd

Top, klantvriendelijk!

Snelle service, snelle reactie op je mail, luisteren goed naar je wensen

Good

Good products

Groot aanbod en snel geleverd.

We zijn heel tervreden en de kinderen ook ;)

Bruder speelgoed is geweldig

Levering was snel en het was goed en stevig verpakt. Ik denk dat onze kleinzoon met deze auto van Bruder superblij is.

Top speelgoed

Vlotte levering, zeer goede kwaliteit. Al mijn kleinkinderen en het zijn er 8 hebben er zoveel plezier mee.

Geweldig aantrekkelijk speelgoed!

De prachtig uitgevoerde tractor is erg aantrekkelijk. De kleinkinderen kunnen er uren mee spelen .

Prix très correct. Article envoyé dans les temps et réception rapide Je recommande

Goede en snelle levering, zoon was bij met zijn nieuwe speelgoed

Goed speelgoed voor een eerlijke prijs

Spullen worden na het bestellen netjes verstuurd. Vaak al eerder geleverd dan aangegeven. War nog beter kan is een modernere website die ook op de telefoon handiger te bedienen is. Voor 11uur besteld morgen geleverd. Als dat alles is, dan doen jullie het best goed!

Snelle levering, mijn kleinzoon van 4 is er super blij mee.

Fijn dat er zoveel keus is.. duidelijk per merk en categorie verdeeld. Al vaker besteld en telkens op tijd geleverd. Zal zeker nog meer bestellen omdat we een Bruder-fan hebben.

Qualité et rapidité

Jouets conformes à description , bon état et livraison rapide

Heel mooi chique auto ideaal om de Kids mee te spelen

Mooi speelgoed Het is wel jammer dat het poppetje die we bij de tractor gekocht hadden niet in de tractor past als bestuurder.

Zeer tevreden Aftersales gemaild voor wat ontbrekende stickers dag later nieuwe opgestuurd.

Snelle verzending en goede prijs.

Groot assortiment en hele goede prijs. Ietsje moeilijk te vinden op internet maar van familie over jullie gehoord.

Top speelgoed!

Mijn kleinzoon is helemaal weg van Bruder Tractors en Trucks. De kwaliteit is super en het speelgoed is gedeatailleerd en biedt veel mogelijkheden.

Was voor kleinzoon erg blij mee

Supersnelle levering, goede service, goede prijs

Boven verwachting snelle levering, goede service, goede prijs. Simpel maar goed genoeg verpakt opgestuurd. De mensen doen hun best en dat merk je. 100% tevreden.

PRIMA

Snelle levering en goed verpakt.