Reactie van het bedrijf
Goedemorgen,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Graag willen we toch even ingaan op uw negatieve review. We beloven alle orders in 1-3 werkdagen te verzenden. Dat hebben we gedaan, sterker nog, uw order is met voorrang verzonden. U heeft woensdagavond de 13e ’s avonds om 21:49 besteld, het pakket is direct de 14e verzendklaar gemaakt en verzonden. Dat is wat wij beloven (zie ook de track en trace). Wat helaas niet goed is gegaan is de uitlevering door de transporteur, in dit geval GLS.
We snappen dat het super vervelend is dat het pakket pas na het weekend is afgeleverd en dat GLS haar belofte van uitlevering volgende dag niet heeft waargemaakt. Dit is echter iets dat u vooral GLS zou moeten aanrekenen en onze suggestie is om dat ook gewoon te doen: https://nl.trustpilot.com/evaluate/www.gls-netherlands.com, immers, wij hebben wel gedaan wat we beloofd hebben maar de transporteur niet. Zij verdienen de onvoldoende en zolang iedereen de webshops beoordelen op de missers van de transporteurs, zullen zij geen echte noodzaak voelen om te verbeteren.
Als afsluiter wil ik graag nogmaals benadrukken dat iets op woensdagavond bestellen dat op zaterdag nodig is, een gekozen risico is. Wij geven al jaar en dag aan “bestel op tijd”, dit staat op elke bladzijde van onze website. Wij kunnen nog zo snel orders verwerkten, maar het is algemeen bekend dat alle grote verzendpartners (postNL, DHL, GLS) grote moeite hebben om leveringen de volgende dag te realiseren. Wij hebben daar geen invloed op. We analyseren met regelmaat de performance van de verschillende verzendpartners en op basis daarvan maken we gebruik van hun diensten. Dat er op lokaal niveau dippen zijn in de specifieke performance hebben wij echter niet in de hand.
We doen ons best, en dat hebben we in uw geval ook zeker gedaan, maar sommige zaken zijn buiten onze invloedsfeer. Dat maakt het extra wrang daar wel de onvoldoende voor te incasseren, maar uiteraard uw goed recht.
Met vriendelijke groet,
Michael & Renate