Het is zeer stevig, ik heb mijn kleinzoon al verschillende keren zeer blij gemaakt!!!!

Service super commande envoyée rapidement

Positieve ervaring

Positieve ervaring

Sterk en prachtig speelgoed

Mijn kleinzoon speelt uren met deze prachtige traktors, autos die precies een kopie zijn van de echte !

Mooie brandweerauto

Geweldig om mee te spelen vanaf 3 jaar

Goed product. Op tijd geleverd.

Moest voor de verjaardag van onze kleinzoon geleverd worden. En dat lukte. Klasse.

Op zeer korte termijn besteld voor mijn kleinzoon zijn verjaardag maar toch op tijd geleverd

Super goeie ervaring

Snelle levering en goeie prijs/kwaliteitsverhouding

Aardig personeel, en het is altijd goed.

Wat mij ook persoonlijk treft is de tekst uit de Bijbel waar meteen je oog opvalt als je binnenkomt. Fijn dat jullie daar ook voor uitkomen Vr grt Andrea v.d.Schrier. Lisse

Snelle levering. Mooi speelgoed.

Reserve onderdelen bestellen kan enige tijd inbeslag nemen. Maar dit werd er netjes bij vermeldt. Mijn zoon slaapt met zijn speelgoed in bed. Zo mooi vind hij het.

Gaat lang mee, mooi speelgoed met veel handmatige opties en details

Mechanisch goed in elkaar gezet, kinderen erg blij. Snel bezorgd ook wel, prima prijs.

Conforme et livraison rapide

Je recommande, le produit est conforme à la description et la livraison a été rapide !!

Snelle levering en goedkoper dan in de speelgoed winkel

Top Products

Top Products, nice Price, Great Shop. Fast delivery

Prima,nette service,vriendelijk en snel.

De keuze is reuze, snel en de prijzen zijn goed, met vragen krijgt men snel antwoord, kortweg een zeer fijn en goed bedrijf.

Parfait!

Très bon vendeur. Site sérieux, prix attractifs, livraison rapide. Nous commandons les produits depuis plusieurs années maintenant. Très bel assortiment. Vous pouvez commander les yeux fermés.

Snelle service maar onvoldoende geholpen bij een defect

De levering wordt netjes en snel verzonden. We hadden alleen een defecte deur aan de vrachtwagen, heb een aantal mailtjes gestuurd waar ik wel snel antwoord op heb gekregen maar er is nog geen oplossing gevonden. Dat vind ik wel erg jammer, zeker omdat het Bruder speelgoed niet goedkoop is.

Goed product, snelle levering met een duidelijke communicatie

Zeer plezierig. Betrouwbare webshop. Duidelijk website

Goede kwaliteit

Goede en snelle levering

Koop geen Bruder speelgoed en koop niet bij Remiko!!!

Na meerdere keren contact te hebben opgenomen met fa. Remiko, heb ik besloten deze review te schrijven. In augustus voor €104,- speelgoed gekocht: een vrachtwagen, een jakobsladder en enkele accessoires. De jakobsladder bleek volstrekt niet te functioneren. Op de verkoopfoto's staat dat er zand op kan, maar in de praktijk loopt het ding dan vast en krijgt zelfs een volwassene deze niet meer in beweging. 2x Contact opgenomen met Remiko en nul op rekest gekregen. Van de vrachtwagen ging al na enkele weken een onderdeel kapot en na herhaald aandringen bij Remiko ook daar geen enkele oplossing voor gekregen. Het betreffende onderdeel is (wanneer het heel is) er zo in en uit te klikken en het wordt natuurlijk ook geproduceerd, maar er wordt gewoon gezegd door Remiko dat het niet naleverbaar is. Op mijn vraag: "En wat nu?". Reageert Remiko dat het speelgoed is en dat het kapot kan gaan. Kortom zeer slecht bedrijf en zeer slechte klantenservice, om over enige vorm van empathie of oplossingsgerichtheid maar te zwijgen. €104,- Besteed en 2 stuks Bruder speelgoed onbruikbaar in huis! De zaak gaat nu naar de ACM. Mijn advies is: Koop geen Bruder speelgoed en koop niet bij Remiko!!!

Uitstekende website en topkwaliteit speelgoe, snel geleverd.

Op de prima website is het actuele grote aanbod te zien een ook reserve-onderdelen (!), bestellen en levering zijn oké en snel. Mijn kleinzoon is helemaal gek van de Bruder vrachtwagens: het is mooi, sterk en speelbaar speelgoed. Op Youtube staan video’s met Bruder auto’s en tractoren aan het werk, leuk!

Goede kwaliteit speelgoed voor de kleintjes en voor een prima prijs vergeleken bij andere webshops. Levering volgens afspraak en netjes met track&tracé te volgen.

Vlotte levering

Jarige was zeer tevreden met bestelling

Alles werd keurig geleverd

Geen problemen gehad alles ging goed.

Geweldig speelgoed, onderdelen eenvoudig nabestellen

Onze kleinkinderen zijn gek op het speelgoed. Voordeel is dat je losse onderdelen kunt nabestellen.