Degelijk verpakt en snelle levering

Mooi op tijd ontvangen kado voor mn zoon net voor mn emigratie.

Snelle bezorging maar slechte verpakking

Voor de snelle levering 5 sterren. Maar het artikel was verpakt in een doos die met duct tape was dichtgeplakt. Ten eerste vind ik dit vanuit milieutechnisch oogpunt een absolute no go. Ten tweede ging het openmaken zo moeizaam dat ik met de schaar mijn hand heb opengehaald. Voor de verpakking nul sterren, dus gemiddeld 2,5 ster.

Alles super

Immer wieder gerne. Alles bestens gelaufen.

Vlotte levering van mooi speelgoed!

Een ruim assortiment met prachtige voertuigen! Ze nodigen de kinderen uit tot vele uren speelplezier!

mooi speelgoed

snelle bezorging mooi speelgoed

Mooie website. Duidelijk. Strakke levering. Aanbevolen.

Tevreden!

Heel correcte afhandeling.

Degelijk speelgoed.

Snelle en goede levering. Prima verpakt.

Goede en snelle servive

Snelle service goed product fijne webwinkel

mooi spul

de kleinkinderen zijn er helemaal gek van

Alles mooi verzorgd

Goede kwaliteit autootjes en trekkers. Kleinzoon erg blij ermee.

Geen respons op een klacht

In de afgelopen jaren met vol vertrouwen allerlei speelgoed besteld bij Remiko, vooral ook omdat het in de buurt is. Dan gun je het deze ondernemer. Maar de laatste keer hebben we een RC auto besteld, deze was overigens ook weer snel binnen. Binnen een paar dagen problemen met on/off knopje, en dit ook gemeld. Erg jammer dat er helemaal nul respons op is geweest. Nu zitten we met een verdrietig jongentje, die zijn verjaardagsgeld in die Landrover had gestopt. Binnen 2 weken was den auto niet weer aan of uit te zetten, het on/off knopje is kapot. Erg jammer.

Comme des vrais

Très beaux jouets, comme des vrais. Mes enfants adorent !

Bestelling voldoet aan de geschetste verwachtingen!

Snelle levering, geen beschadigingen en voldeed aan de verwachting.

Perfecte service van reserve- delen voor alle Bruder- tractoren.

Ik ben zeer tevreden over het assortiment aan speelgoed voor onze kleinkinderen. Het spul is haast onverwoestbaar en mocht er toch iets sneuvelen, dan is er een groot assortiment aan reserve- delen. Kortom prima service.

uitstekend

zr goed

Siku roadtrain

Vielen Dank für die schnelle Bearbeitung meiner Bestellung und den sehr guten Support von ihnen. Dankeschön

Excellente service, uitermate tevreden met de orderafhandeling en gebruiksgemak van de website

Niets op aan te merken

Klasse

Top ervaring

Overzichtelijk website, zeer goede prijs - kwaliteit verhouding van de producten en een snel en gebruiksvriendelijke betalingproces en een snelle levering. Een zeer blij kindje hier in huis die elke dag speelt met de mooie, degelijke Siku miniatuur voertuigen. Kom zeker vaker terug door de prettige online winkelervaring. Top!

Super speelgoed

Degelijk speelgoed, snel geleverd aan een scherpe prijs

Goedkoop en goed verpakt.

Goedkoper als gemiddeld en goed verpakt.

Meestal goed

Heb nu 2 x een kapotte deur Toen onze kleinzoon auto uitpakte was de deur kapot Andere ontvangen maar deze was ook kapot Nu duurt het al bijna 8 weken en heb nog geen deur

Snelle levering, makkelijk te bestellen.