leuk speelgoed

snelle levering en correct ook voor onderdelen

Prachtige dingen mooi gepresenteerd al in de verpakking

De modelauto’s worden gebruikt in een maquette om de gevaren van een dode hoek uit te leggen. Heel mooi dat er in de schaal van diverse voertuigen ook mensfiguren en fietsen zijn. Dit spreekt makkelijker de verbeelding van de leerlingen aan… Mooie producten.

Versturen duurde 1 week

Het duurde een week voordat mijn bestelling verzonden werd, gevolg dat wij dus geen kado hadden voor de verjaardag van onze zoon. Niet webwinkel waardig!

Goede ervaringen

Altijd netjes verpakt en op tijd verzonden. Op de website is het soms wel even zoeken, maar ze hebben heel veel dingen. Goede prijs ook trouwens!

Alles vlot verlopen

Alles vlot verlopen

zeer tevreden

Zeer vlotte service, een snel antwoord op een email en een bestelling komt steeds verzorgt toe.

Professionele service!

Fijne ervaringen

Zag er allemaal goed verzorgd uit na een snelle levering en hadden ook nog eens de beste prijs!

Snelle levering en een mooi product

Value for money.

Duur, duurzaam en degelijk speelgoed.

Quick shipping

Exactly that, toy came fast and very well packaged, just wanted to be a kid again...

Verjaardagscadeau nog op het laatste veranderd en dankzij de snelle levering nog op tijd kunnen overhandigen

Goede kwaliteit speelgoed maar ook heel duur

Snelle levering bij een bestelling. Bruder voertuigen zijn degelijk afgewerkt maar spijtig dat de prijzen extreem hoog zijn. Daarom 3 sterren voor de prijs.

Goed bevallen en snel verstuurd

Bestellen was evenwijdig, vervolgens snel geleverd gekregen

Mooie artikelen, alleen de service kan beter

De bestelling goed. De tractor kwam wel uit Duitsland. Het moest nog helemaal in elkaar gezet worden. Dat stond niet vermeld bij de bestelling. Gebruiksaanwijzing was niet up to date, plaatjes erg onduidelijk. Heb zelf naar de fabrikant in het duits uitleg moeten vragen. Die waren gelukkig wel behulpzaam. Toch was het nog moeilijk om t zelf inelkaar te zetten en heb extra hulp in mn omgeving moeten vragen. Dit heb ik teruggekoppeld, maar dit bedrijf in Nl doet er verder niets mee. Zo krijgen ze het geleverd en verder zelf uitzoeken. Erg jammer. Kwaliteit was wel goed.

Aanrader

Mooi speelgoed, snelle levering en prima prijs! Aanrader!

Bij problemen is de dienstverlening matig

Mijn zoontje heeft via de website verschillende keren wat besteld. Vaak ging het goed, maar 1 keer ontbrak een onderdeel in de verpakking. En dan is de gang van zaken niet erg gericht op klantvriendelijkheid en service, maar vooral op het voorkomen van gedoe. Jammer.

Kan niet beter

Hele goede en snelle levering En perfect verpakt! Goed speelgoed tegen de goedkoopste prijs

Zal het iedereen aanraden. Top service.

Een tractor met aanhanger besteld de prijs was goed de levering was ruim op tijd binnen. Degelijk en netjes afgewerkt

Fijn dat ik losse onderdelen kan bestellen

Onze zoon van 6 speelt al jaren met Bruder speelgoed. Het is echt super degelijk en sterk speelgoed. Als er toch eens een onderdeel kapot gaat of afbreekt want ja dat gebeurt ook met kinderen dan is er geen enkel probleem. Vaak vinden wij zelf op de website van Bruder-speelgoed.nl welk onderdeel wij moeten kopen of anders maken we een foto en we mailen die door en dan krijgen we snel reactie terug met welk onderdeel we moeten kopen. De onderdelen zijn niet duur en makkelijk te vervangen thuis en onze zoon kan weer lekker spelen. Daarom al jaren speel plezier voor onze zoon!!!!

Gewoon goed

Gewoon goed

Cadeau pour mes petits-fils

Mes petits-fils sont vraiment super content de tous ce que j'ai pu leur offrir en Bruder. Je ne connaissais pas, vraiment géniale.

Levering uitstekend service bij klacht beneden gewenst niveau.

Helaas een deurtje defect van een MAN truck. Gemeld en wacht al maanden op het vervangende deurtje.

Werd heel vlug geleverd en in perfecte staat.. Mooi ingepakt