Alle bestellingen die ik voor mijn kleinkinderen heb besteld, zijn perfect afgehandeld.

Het is een mooie tractor

Voor de eerste keer daar besteld en beviel goed

Alles was perfect in orde

Op tijd geleverd,eigenlijk zeer snel Vriendelijke besteller. Alles aanwezig

Geweldig!!

Alles was netjes en goed ingepakt.

Jouet bruder

Bonjour je vous donne une mauvaise note malheureusement qui est dû à la mauvaise qualité des jouets bruder qui se casse beaucoup trop facile pour des jouets enfants je suis déçu de tous ces produits

Goede kwaliteit, snelle levering, eerlijke prijs

Groot assortiment Bruder speelgoed, tegen een eerlijke prijs en met snelle, betrouwbare levering. Aanrader als je Bruder speelgoed zoekt!

Mooi speelgoed en snelle levering

Mooi speelgoed! Snelle levering!

Top winkel

TopTop

Super super super

Zoals behoord: bestellen, datum van aflevering, en het klopt. Superrrrrrrr

Snelle levering. Goeie verpakking.

Kwalitatief goede producten met snelle levering.

Mijn ervaringen zijn goed. Kwalitatief goede producten. Snelle levering. Scherpe prijzen.

Op tijd bestelling en klopt altijd.

Super schnelle Lieferung und Abwicklung.

Schnell unkompliziert und gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Op tijd geleverd

Ons kleinkind was superblij met z'n dumper.mooi spul.Is fan van Bruder

Kan niet beter !

Alles is perfect. Gewoon houden zo.

Netjes geholpen. Alleen jammer dat de schuifdeur de eerste dag er al uit lag. Van de gele bus. En deze wil er nu niet goed meer in.

Très satisfait des produits, de la livraison et des prix.

Parfait

Service was goed en de levering goed en snel

Voor mij was alles goed zou zelf nog bestellen. Zeker aan te raden

Super slecht

Mijn pakket is op een verkeerd adres bezorgd. Heb vier maal telefonisch contact gehad met GLS en een keer gemaild en daarop heb ik geen antwoord gekregen! Ik heb zelf de fout gemaakt om een verkeerde woonplaats in te vullen, snap ook niet hoe dat kan, maar heb Druten ingevuld i.p.v. Rossum. Er stond echter wel de juiste postcode en huisnummer en als je dat even googeld kom je op de woonplaats Rossum uit. Als ze dit niet kunnen moeten ze het retour afzender sturen en niet lukraak ergens in Hedel bezorgen waar het ook nog z.g. door mij is getekend. Het pakket is echter geleverd in Hedel. Ik heb nog gevraagd of ik het daar op kon halen maar dat mocht niet, ze gaven niet het adres. Ik zit in de schuldsanering en heb moeten sparen voor deze vrachtwagen van Bruder en vind deze gang van zaken ronduit schandalig

super

snelle en correcte levering

très bien

Je suis très heureuse d'avoir trouver votre site car je n'arrivais pas à trouver des mosaïques arts sur internet. C'est un très bon loisir.

Heel fijn dat er zo goed mee gedacht word om onderdelen los te bestellen

Soms gast er met het spelen van onze zoon van 5 jaar wel eens iets mis en gaat er een onderdeel kapot. We maakten een foto en daarna werd snel gereageerd welk onderdeel met welk artikel nummer we konden bestellen. Ook de levering gaat snel

Heel tevreden

Snelle levering, alles compleet.

Mooi product en topservice

Prachtige auto. Er miste alleen een onderdeel. Dit werd direct netjes opgestuurd, dus geweldige service.