Goede site met producten voor een goede prijs en prima levering

Grote keuze aan Bruder speelgoed voor een goede prijs met prima levering. Als het vlot moet, komt het vlot en als je even tijd hebt om te wachten, krijg je het nog ruim op tijd. Ze vragen je voor wanneer je jouw artikel wilt ontvangen. Tot dusver altijd ruim op tijd ontvangen, zelfs wanneer de tijd krap was.

Goede ervaring

Goede ervaring. Snel en makkelijk. Veel keus

Prima, ootijd geleverd. Netjes verpakt. Goede kwaliteit.

Op tijd geleverd.netjes verpakt. Goede kwaliteit.

Prima, snelle levering en goede terugkoppeling over de voortgang………….

De zending kwam snel en op tijd.

goede service

De vrachtwagen en shovel gekocht. De vrachtwagen had een scheve as bij het voorwiel. Contact gezocht met een onderbouwende filmpje erbij en kreeg een compleet nieuw set opgestuurd.

prima website

Laatst nog 3 paarden en een hekwerk besteld gelukkig 3 verschillende kleuren paarden en toch sneller bezorgt dat ik verwacht had.

perfect!

Heb mijn kleinzoon dolgelukkig gemaakt met jullie Bruder-auto! Super sterk materiaal en veel interactie voor het kind. Zeer realistische verbeelding! Groot succes voor heel wat jaartjes, denk ik!

Product zoals verwacht. Levering op tijd. Fijne producten met eerlijke prijzen.

altijd snel, veel artikelen voorradig

prima service. goede prijs en als er iets stuk is snel en gratis vervangen

au top

superbe achat, mon fils est ravi.

Mooi spul dat Brüder speelgoed

Inmiddels veel Brüder speelgoed gekocht bij Remiko/Bruder-speelgoed.nl. Degelijk spul voor een alleszins redelijke prijs. Echt goed bruikbaar buiten in het zand en water. Levering in het algemeen snel en reservedelen ook beschikbaar. Openingstijden zouden iets soepeler mogen zijn.

Geen klachten

Snelle levering en goede prijs!

Helaas nog geen reactie op mail van 2 weken geleden

Normaal gesproken altijd erg blij met de service van jullie. Maar nu nog steeds geen reactie op een mail. We missen een onderdeel van een nieuw product

Veel voorraad

Veel voorraad en goede prijzen. Al paar keer hier iets gekocht. Altijd prima

Alles verloopt perfect !

Alles is perfect, gewoon houden zo !

Parfait !

Mon fils est ravi

Prima en snelle levering

Had hem binnen 2 dagen binnen super fijn

Fantastisch!

Bruder speelgoed is superdegelijk speelgoed en mijn kleinzoon is er zot van! Een snelle en verzorgde levering bij mij thuis! Top!

Aanrader !!!

Scherpe prijzen met een snelle en goede levering.

Très satisfait

Nous connaissons les ministeck depuis 30 ans et tous les hivers ,nous choisissons un nouveau model .Nous avons été content de découvrir votre site car beaucoup de choix et livraison parfaite et rapide et suite à mes demandes ,vous répondez rapidement et nous vous remercions . Cordialement

Snelle levering goed verpakt!

Sneller dan verwacht geleverd. Nette prijs en goed verpakt. Aanrader!

Snelle en goede levering en wat ik kocht was ook nog voordeliger

Goede ervaring, zowel product als afhandeling!!

Was voor mij een nieuwe website. Zeer positieve ervaring, kan het iedereen aanraden. Bezorgen was correct. Bruder maakt mooi en solide speelgoed. Het merk Bruder was voor mij ook nieuw.

Alles keurig netjes geleverd

Ik ben erg tevreden over de geleverde producten

Groot aanbod. Snelle levering