Prima en vlotte service, altijd nette medewerkers.

Altijd nette en vriendelijke service, op vragen altijd gauw antwoord, verzende en betaalde produkten altijd snel binnen, in een woord: TOP

Snelle en nette bezorging

Ondanks drukke periode rond sinterklaas erg snelle bezorging en goede producten

Het juiste, op tijd geleverd !

Tot volgende keer

Correcte en snelle service. Prima bedrijf

Ik heb al een heel assortiment aan Bruder speelgoed en onderdelen hier besteld voor m'n zonen.

Duidelijke website, snelle levering en product was precies zoals op de website.

Betrouwbaar en snel

Snelle levering en netjes verpakt

Goede kwaliteit

Mooi en degelijk speelgoed

Erg goed

Snelle levering en degelijk speelgoed.

Zeer slecht

Kreeg bestelde artikel in beschadigde verpakking. Heb hierover een e-mail bericht gestuurd naar bruder omdat het hier om een cadeau voor mijn kleinzoon was met kerst v.d. Kerstman. Echter kreeg als antwoord dat het om de inhoud ging en niet om de verpakking. Vond ik al een brutaal antwoord en dat heb ik ook laten weten door weer een mail te sturen. Toen heb ik gevraagd om alleen een onbeschadigde verpakking op te sturen. Nee kreeg ik als antwoord dat kon niet. De bestelde artikel was slechts verpakt in inpakpapier met daarin een stukje karton die voor de geopende kijkvenster zat, dus niet geheel in een kartonnen doos. Omdat ik mij schaamde om het cadeau zo onder de kerstboom te zetten heb ik het artikel geretourneerd.

Groot

De ambulance was groter dan verwacht, de kindjes spelen er graag mee!

Snel en goed

Mooie producten voor een prima prijs! Snelle afhandeling van de bestelling!

mooi handzaam speelgoed

mooi afgewerkt en kindvriendelijk

Goed geregeld!

Mooi compleet aanbod aan Bruder artikelen waar onze zoon graag mee speelt. Ook super dat er losse onderdelen te bestellen zijn, want er gaat in de baldadigheid nog weleens iets stuk. Bezorging en verpakking goed verzorgd. Kortom, goed geregeld en snel geleverd!

Service is prima.

De service is prima. De website ziet er niet zo mooi uit. Je denk dat het niet echt is in eerste instantie.

Bonne adresse pour les jouets

Très satisfait de mes diverses commandes. Une grande quantité de produits en stock, des prix intéressants et une livraison rapide. Rien a redire, je recommande. C'est juste le fonctionnement du site internet qui est un peu curieux, pas d'espace client donc pas de suivi des commandes.

Klant vriendelijkheid in orde

In principe bereidheid om mee te denken en nette klant benadering! Gezien de prijs was de kwetsbaarheid van de bestelde auto een teleurstelling.

Een internet speelgoed zaak van goede service.

Goed en snel geleverd

Snelle en nette levering!

Zeer tevreden!

Veel keuze , nette , duidelijke levering.

uitstekende service

Telkens goede communicatie ,prima verpakt en snel geleverd

Snelle levering, veel keuze, slechte klachtenafhandeling.

Helaas al voor de 2de keer na zeer kort en voorzichtig gebruik van bruder speelgoed een onderdeel kapot gegaan. Geen enkele tegemoetkoming ontvangen. Van degelijk en (best) duur speelgoed verwacht ik ook een bepaalde kwaliteit.

Prima producten

Veel speel mogelijkheden. Stevige producten die tegen een stootje kunnen. Fraaie vormgeving die uitnodigt tot spelen

Fantastisch speelgoed

Heb meerdere speelgoed van Bruder aangeschaft, voldoet geheel aan de verwachting en ben vooral tevreden hoe gedetailleerd alles is.