Reactie van het bedrijf
Goedendag,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Zoals ook al eerder aan u is aangegeven, verschillen we blijkbaar van mening. De verpakking was op één hoek een beetje ingedeukt tijdens transport. Uw foto's lieten ook duidelijk zien, en dit werd door u bevestigd, dat het speelgoed artikel zelf niet beschadigd was, enkel de verpakkingsdoos (welke na uitpakken wordt weggegooid) op de hoek.
Op uw vraag of het mogelijk was een losse verpakking op te sturen hebben we inderdaad aangegeven dat dat niet mogelijk was, simpelweg omdat we die niet los hebben. Tevens hebben we u aangegeven dat het uiteindelijk wel om het artikel gaat, niet om de verpakking welke na het artikel eruit halen geen functie of waarde heeft en met het oud papier weggaat.
Tevens hebben we (u vond dat brutaal) aangegeven dat wij als ouders van 5 kids, soms ook wel eens een artikel per post ontvangen voor een kinderverjaardag met een beschadigde verpakking, en dat we uit onze eigen ervaring daar nooit problemen mee hadden ondervonden. Nogmaals, (beperkte) verpakkingsschade, geen product schade!
Uiteindelijk heeft u er in overleg voor gekozen het item te retourneren en heeft u uw aankoopbedrag retour ontvangen.
Met vriendelijke groet,
Michael & Renate Koot