Uitstekend speelgoed met een prima prijs/kwaliteit verhouding.
We misten een onderdeel van de pottinger wagen. Achteraan gemaild en foto's gemaild. Onderdeel nooit ontvangen.
Goedendag, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Zoals ook aan u is aangegeven, zorgen we voor een nieuw onderdeel. Maar het specifieke onderdeel is niet direct beschikbaar. We kunnen niet ineens een onderdeel tevoorschijn toveren, hoe graag we dat ook zouden willen en omdat het een artikel is dat zelf ook tijdelijk niet beschikbaar is, kunnen we het item ook niet snel van een ander exemplaar afhalen. Anders dan nogmaals excuses voor het ongemak, kunnen we er niet veel aan dien. Zo snel het onderdeel binnen is, komt het uw kant op. Met vriendelijke groet, Michael & Renate Koot Bruder-speelgoed.nl
Goede ervaring
Snel en goede levering voor een mooie prijs !
Mooie kwaliteit en zo echt! Onze kleinkinderen vinden het geweldig!
Het speelgoed is gericht op de realiteit en men her kind kan de creatieve ideeën hiermee om zetten tot een mooi spel .
Prijs kwaliteit verhouding is prima
Originele beoordeling
Geen antwoord of oplossing om te helpen met een dubbele bestelling die door een mail vanuit jullie met niet betaald per abuis dubbel was besteld. Deze opnieuw besteld terwijl er wellicht ergens wat is blijven hangen gezien er al wel betaald was Erg jammer dat er niet gereageerd is op de mails Dan hadden we dit op kunnen lossen Speelgoed is overigens prima, ook in de prijs zijn jullie erg netjes
Commande et délai de livraison très correcte bon produit
Bon choix pour le vendeur et le modèle. Commande arrivée très rapidement, bien emballée. Correspond à mes attentes. Je recommande ce vendeur.
Prima produkt
Deurtje was al heel snel afgebroken, popjes al kapot helaas. Verder is het goed en snel verzonden
Vrachtwagen voor mijn kleinzoontje besteld, super snel geleverd en veel goedkoper dan in de winkrl
Goed en snel
De auto zag eruit zoals op 't plaatje te zien was. Lekker formaat voor kleuters.
Vaker besteld, altijd snel bezorgd en goede prijzen! Zeker een aanrader.
Suite à une commande je n avais pas reçu de mail de confirmation. Le service client a été très reactif et m a repondu desuite en me confirmant mon numero de commande. J ai hâte de recevoir ma commande. Je pourrais alors compléter mon avis sur ce site aux prix attractifs et au large choix de produits Bruder.
Originele beoordeling
J ai passé commande mais n ai reçu aucune confirmation de commande, aucun numero de commande rien. En revenant sur le site pour tenter de chercher un numero quelquechose je constate que mon panier est intact. J ai donc de nouveau passé commande pensant que la premiere n avait en fait pas fonctionné. Mais Meme chose. Toujours aucun mail de confirmation de commande. Rien. Cela ressemble à de la fraude.
Zeker weer opnieuw bestellen goed geregeld top!!
Een paar dagen na het schrijven van deze recentie een e-mail ontvangen dat er door zieke medewerkers achterstand was in het beantwoorden van de mail. Vervolgens is de klacht goed opgelost. We hadden na een aantal dagen een nieuwe tractor in huis, en konden de oude tractor met een retourlabel retour sturen. Heel fijn dat de klacht zo alsnog opgelost is!
Originele beoordeling
Twee weken terug een tractor besteld voor de verjaardag van mijn neefje. Bij levering van het pakketje was de verpakking van de tractor helemaal stuk. Toen de tractor op de verjaardag het cadeau uit de doos werd gehaald bleken ook enkele onderdelen kapot en afgebroken te zijn. Dezelfde dag heb ik nog een e-mail gestuurd naar bruder-speelgoed, na geen reactie te hebben ontvangen hebben we nog een aantal e-mails gestuurd (via het formulier op de site). Echter tot op heden geen enkele reactie ontvangen. Het telefoon nummer dat op de site vermeld staat is niet in gebruik! Wat een ontzettend slechte service!!!! En wie is hier het dupe van? Een jongetje van zes jaar!!!!
Jammer dat het cadeau niet werd afgeleverd op de dag dat wij gevraagd hadden. Het speelgoed is top.
Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Voor zover we kunnen zien is uw order juist twee dagen voor de gevraagde datum afgeleverd. Het was ons niet bekend dat u de order pas op die specifieke dag wilde ontvangen. De datum welke u opgeeft bij de vraag "Datum benodigd?" is voor ons om te kunnen sturen en orders eventueel met voorrang te verwerken, niet om een exacte leverdatum op te geven. Met vriendelijke groet, Michael & Renate Koot Bruder-speelgoed.nl
Al het Bruder speelgoed is fantastisch mooi en goed voor vele uren speelplezier!
mijn bestelling is snel en goed verpakt aangekomen - geweldige service zoals altijd
Super blij met de bruder voertuigen, mooie prijs kwaliteit
Mijn kleindochters zijn zeer te vreden over hun nieuwe houten schommels. 1 puntje, ik zou een folder in de ingepakte kadoos doen of een sticker er op met jullie naam. Er werd gevraagd waar de mooie schommels vandaan kwamen. Ik moest toen eerst mijn rekening checken voor jullie naam. Jullie mogen best reclame maken voor jullie mooie speelgoed. Een dikke 10
Levering duurde onverwacht een dag langer, daarna bleek het product beschadigd te zijn. Vervolgens contact met de klantenservice proberen te maken, maar dit kan alleen per mail en hier wordt niet op gereageerd