Reactie van het bedrijf
Goedendag,
Zoals reeds aangegeven zijn de retourbetalingen verwerkt.
We hebben op al uw mails (welke u vanuit verschillende adressen heeft gestuurd) telkens gereageerd. Maar wellicht dat meerdere daarvan niet bij de juiste persoon zijn gekomen, mogelijk omdat u afwijkende (bedrijfs-)mail adressen gebruikt, anders dan dat mailadres waarmee u de orders heeft geplaatst. Ons advies is altijd om te reageren en communiceren met het mailadres waarmee u de order plaatst, zodat het voor ons en voor u overzichtelijk blijft. Tevens beantwoorden we in basis alle mail op werkdagen binnen 24uur, dus als u meermaals geen reactie ontvangt is de kans groot dat uw (bedrijfs-)spamfilter de boosdoener is.
Het lastige is dat u tweemaal een order heeft geplaatst met dezelfde artikelen, waarbij u eerst 2x hetzelfde artikel heeft besteld en betaald, vervolgens deze order heeft laten aanpassen naar 1 stuk, waarbij we een retourbetaling hiervan hebben gedaan. Vervolgens heeft u nog een keer een order voor ditzelfde artikel geplaatst en ook betaald, waarna u in een later stadium één van de orders retour heeft gestuurd. Doordat er al een retourbetaling stond aangemaakt voor deze order (ivm het aanpassen van het aantal) is dit niet goed gekoppeld. Daarbij hebben wij ook telkens hiernaar verwezen, maar op de één of andere wijze lijkt het wel dat de berichten intern bij u niet goed doorkomen.
Met vriendelijke groet,
Michael & Renate Koot