Perfect!

Zeer snelle levering en goed verpakt Goede prijzen

Snelle en goede levering

uitstekend goed

waar voor je geld.

Livraison rapide

Professionnel et rapide

Knudde met een rietje

Er zat iets niet bij, probeer contact te krijgen, maar ze reageren niet. Onder de maat.

Makkelijke site Beresterk speelgoed Goede service

Ons pakket op tijd ontvangen, bedankt!

Pakketje was netjes verpakt.en erg snel geleverd

Leuk speelgoed.

Leuk speelgoed voor een acceptabele prijs. En snel geleverd.

Altijd goed verpakt en altijd snelle levering

Zou u mij een bericht kunnen sturen we hebben een traktor aan ons kleinkind gegeven vd Sinterklaas maar de as vd voorwielen zijn gebroken, zijn die los te bestellen? Afwachting op jullie antwoord, growtjes!

Een onderdeel miste, maar dit was prima opgelost.

Een gedeelte van onze bestellingzat er niet tussen. Dit is echter keurig nagezonden. Tip van mijn kant, als u meteen communiceert dat het nazenden nog even kan duren was het gewoon alsnog een top ervaring geweest. Nu echter nog steeds ruim voldoende en ik zou uw bedrijf zeker aanbevelen. Levertijden zijn iets langer, maar de prijs maakt dat meer dan goed.

Tevreden

Parfait!

Je suis très satisfaite! Envoi rapide, produit conforme, sav réactif!

Slechte service en communicatie

Mijn zoontje had van zijn verjaardagsgeld iets besteld duurde lang voordat het verstuurd was en toen het binnen was bleek het heel iets anders te zijn. Helaas vrijdagmiddag dus moeten wachten op reactie op maandag en geen excuses alleen dat we het terug konden sturen. Zou een retourzegel krijgen deze zat biet in de bijlage weer moeten mailen dag later pas weer reactie en uiteindelijk werd het goede product pas gestuurd toen de retou verwekt was dus na de fout nog meer dan 1 week moeten wachten voordat we uiteindelijk het goede hadden dus je totaal 3 weken mee bezig geweest echt een slechte zaak.

Goede en snelle service

Alles goed en netjes verpakt. Snel verstuurd!

netjes en correct afgeleverd

Leuk en goed

super

Nog geen problemen gehad. Alle bestelling komen vlug en vlot toe. Speelgoed is van zeer goede kwaliteit.

Heel mooi degelijk speelgoed.

Heel mooi degelijk speelgoed. Levering kwam snel en hebben al uren speelplezier.

Super Super slecht

2 producten retour gestuurd maar maar 1 betaling terug ontvangen. Meerdere malen een mail gestuurd maar helaas zonder reactie. Je kunt ze telefonisch ook niet bereiken.

snelle levering,vaak de goedkoopste

Als iets niet in voorraad is ,krijg je snel bericht. Vervolgens nog binnen week geleverd

Alles snel te leveren

Goed bedrijf

Prachtig speelgoed, en snel geleverd.

Snel geleverd, goede kwaliteit

Artikel besteld voor click and collect. Artikel stond klaar op afgesproken tijdstip. Artikel is van uitstekende kwaliteit.