Reactie van het bedrijf
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Zoals ook al in de mail naar u aangegeven hebben wij uw order (14dec) direct verwerkt en verzonden (15dec). In de track en trace staat vervolgens dat het afleveradres is aangepast, dat is een interventie die alleen door de klant kan worden gedaan. In de drukste week van het jaar, vlak voor kerst kan het pakket daardoor meer vertragen dan wenselijk. Hier hebben wij, zoals ook aangegeven geen invloed op en zoals ook al sinds oktober op onze site stond het advies om echt ruim op tijd te bestellen.
U had tevens een (lichte) beschadiging van de verpakking vermeld. Het product zelf was gelukkig onbeschadigd. Daarover hebben we u aangegeven dat verpakkingsschade binnen 7 dagen moet worden gemeld. Simpelweg omdat ook wij een uiterste meldtermijn hebben om transportschade te melden, waarna reclamaties niet meer mogelijk zijn. Dat is niet bot, maar de procedure zoals deze is, en ook wij ons aan hebben te houden naar onze transporteur toe. Dit staat ook gewoon standaard op de orderbevestiging vermeld. Er zijn rechten en plichten, waarbij u enerzijds wel gebruik wilt maken van uw rechten, maar niet wenst te voldoen aan uw plichten. Dat u dat onaardig of bot vindt, mag, maar veranderd niets aan wat er moet gebeuren.
We doen ons best, maar uiteindelijk is het een samenspel van factoren.
Met vriendelijke groet,
Michael & Renate Koot