Snelle levering, slechte service

Mijn bestelling werd snel en goed verpakt geleverd. Echter miste er een onderdeel. Meerdere pogingen gaven geen response (telefoonnummer was niet aangesloten). Mailen en invullen van contact formulier hadden ook geen effect. Ik heb na meerdere verstuurde berichten nooit een response ontvangen. Gezien de slechte service zal ik hier niet snel meer bestellen ondanks de snelle levering.

N'achetez pas en avance.

Bonjour, Juste un petit conseil. N'achetez pas en avance un jouet malgré le risque de rupture des fournisseurs... car si vous l'offrez pour un anniversaire plus de 15 jours après et qu'en déballant le cadeau vous vous apercevez qu'il est défectueux et ben il ne sera pas pris en compte. Et le camion vous reviendra plus cher qu'en magasin si vous voulez acheter la pièce détaché sur leur site pour avoir un camion en état de fonctionnement. Aucune prise en charge n'est faite. Cordialement

• Nous recommanderiez-vous? Non

Mooi speelgoed

Snelle levering, mooi assortiment. Stevig speelgoed, ook voor de kleine ontdekkers.

Goeie levering en producten precies hoe je ze verwacht

Mooi

Snelle levering , degelijk speelgoed

Très bien

2 commandes sur votre site et très satisfait de la qualité des jeux.

betrouwbaar en snel reagerend

Mijn pakket is snel verstuurd en goed verpakt. Regeert ook snel.

zeer tevreden

zeer tevreden, snelle levering

Sterk en mooi gedetailleerde modellen.

Handig dat je kapotte onderdelen los kan bestellen.

Snel en duidelijk

Mooi, degelijk speelgoed.

Het speelgoed is mooi en degelijk.

Snel verzonden

De graafmachine ging snel kapot en vind slechte zaak ondanks dat het speelgoed is van deze kwaliteit hoort het niet zo, snel kapot te gaan vond het zeer klant onvriendelijk

Great experience!!

Very enjoy to my experience with Bruder!!!!

Levering was snel, de spulletjes waren goed verpakt. Ons zoontje gaat een leuke Sint krijgen

Fijne service

Speelgoed gekocht voor ons neefje Hij was er erg blij mee. Fijne service en snelle levering

Excellente

Bon produit, exactement ce que je voulais. Livraison très rapide. Se qui est des pièces détachées par contre c'est plus long.

Goeie prijzen! Snelle levering, ik heb de site via mijn telefoon gebruikt en die bleef soms hangen en was niet heel handig in gebruik. Maar uiteindelijk gelukt.

Prachtig speelgoed

Jammer dat sommige auto,s bv jeep, kraanwagen geen mogelijkheid hebben om een mannetje in te laten zitten. Prettig zou ook zijn dat de deurtjes steeds open kunnen. Kinderen (nu 5 jaar) vinden de vrachtwagens, tractoren etc....geweldig speelgoed. Er wordt alle dagen mee gespeeld.

Snel geleverd en kwaliteit

Bestelling afhandeling ging goed. Verder voordelig geprijsd en goede service. Erg tevreden

retour zenden geweigerd

De siku brandweer garage moet in elkaar gezet worden. En als er dan vervolgens meegespeeld wordt gaat hij STEEDS kapot. Hier over contact opgenomen, maar retour nemen. NEE Er is al meegespeeld. En auto"s die in een stuk zijn geen probleem mee. Maar een tegoed bon of iets dergelijks, had ik zeker verwacht

Super speelgoed

Is super speelgoed . Ze zijn er erg blij mee . Zelfs de bezorging was super .

Super ! Alles verloopt perfect !

Alles verloopt correct !

Prima prijs en snelle levering

heel slecht

Ik heb tot vandaag mijn bestelling van jullie niet ontvangen.Ik bestellen en betalen 11/8/2021 en ik heb het nog niet.