Reactie van het bedrijf
Goedemiddag,
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Klantenservice is in onze ogen niet alleen de klant altijd zijn/haar zin of gelijk geven. Bij elke casus wordt er inhoudelijk gekeken naar de feiten. Er zijn voor beide partijen (klant en consument) ook gewoon rechten en plichten. In dit geval is de belangrijkste dat u als klant bij ontvangst van het pakket controleert op correctheid en beschadigingen en ons daarvan binnen 7 dagen op de hoogte stelt indien iets niet correct is, zodat we dan actie kunnen ondernemen.
Nu echter claimt u ruim een maand na ontvangst een schade, welke volgens u was ontstaan doordat het pakket door ons niet goed zou zijn verpakt (..."Om de graafmachine zat alleen de doos van bruder dus was van 1 kant open"...). Wij zullen nooit een Bruder product oningepakt verzenden, mede ook omdat losse items dan uit de doos kunnen vallen. Daarnaast hebben ook wij als bedrijf verplichtingen naar onze verzendpartner als het gaat om termijnen van schademeldingen.
Al zou de melding vanwege een vakantie wellicht niet op tijd kunnen zijn gedaan, dan toch in ieder even een foto'tje maken van de beschadigde verpakking, maar dat was blijkbaar een maand na dato niet meer mogelijk. Helaas moeten we ergens een lijn trekken. Dat mag u als klantonvriendelijk beschouwen, dat is uiteraard uw goed recht.
Met vriendelijke groet,
Michael & Renate Koot