alles in orde

alles in orde

bien

Je suis très satisfaite des produits BRUDER sauf des personnages qui ont les bras très fragile (ils se cassent au bout de 2 ou 3 mouvements). Le problème est avec la société GLS pour la livraison, car celle ci ne respecte pas le jour de livraison demandé pour être présente à mon domicile, mais passe la veille et balance le colis par dessus le portail, et ne réponde pas au mail de non satisfaction.

aan te bevelen

volgens afspraak geleverd, netjes verpakt

Prijzen en keuze goed.

Leuk dat naar een verjaardag kan worden gewerkt. Jammer dat we pas later zagen dat kleine onderdelen vertragen. Nu niet op tijd. Dan hadden we de onderdelen graag apart besteld om tioch op tijd te zijn met het hoofdcadeau.

Envoi rapide et bien emballé deuxième commande et aucun soucis que dire de plus ne changer rien et continuer comme ça

Goed en snel

Zeer degelijk speelgoed. Net echt

puik

puik m.vr..gr w.stoelwinder

Snelle levering,leuk speelgoed.

Prima materiaal en aflevering

Snelle levering en een kleinkind zeer blij

Bestellen en levering goed en snel , retourneren slecht

Het bestellen ging prima en de levering snel maar bij een direct weer retour gestuurd artikel in de originele verpakking duurde het 3 weken voor het bedrag retour werd geboekt. Veel te lang , als bestellen en versturen snel kan moet dat met retourneren ook kunnen maar dat heeft dus geen haast helaas.

Zoals het hoort.

Snel, in orde, en niet te duur.

Très bien, envoi rapide

Très satisfaite, envoi rapide et soigneux

Super snelle levering

Sneller geleverd dan verwacht! En de prijzen zijn ontzettend scherp. Ga hier zeker nogmaals bestellen.

Super site

Très efficace pour traiter les litiges. Répond rapidement et le suivi est super. La marchandise est conforme au descriptif.

Mooi en solide, bezorgt Rens veel graafpret

Toegankelijk product dat tegen een stootje kan. Ziet er mooi uit en functioneert uitstekend.

Doen wat ze beloven!

Meerdere keren besteld en als moeten sturen ze heel snel. Superleuk speelgoed voor jongens. Is wel plastic dus gaat wel stuk….

goede ervaring

netjes verpakt, snel in huis en goedkoper dan elders

Super levering en kwaliteit

Snel geleverd en het speelgoed is van goed kwaliteit

Snelle levering keurig verpakt.......en een heel blij kind....

Helemaal top!

De eerste keer bestellen was even een dingetje. Ik wist niet dat zij telefonisch niet bereikbaar waren. In eerste instantie gingen dan ook de alarmbellen af. Ik ontving mijn bestelling echter na 3 dagen (was rond de feestdagen dus druk) en dat was prima in orde. Daarna nog heel veel keren besteld en telkens de volgende dag in huis. Ik ben erg tevreden. De prijzen zijn prima, het speelgoed is top, de verzending snel. Ik blijf bestellen.

Het bedrijf maakt 100% waar wat zij zeggen. En Bruderspeelgoed is wat tegen een stootje kan.

Goed alleen als er iets niet leverbaar krijg je dat niet te horen

Jammer vind ik dat je geen mailtje krijgt als iets niet leverbaar is. Je moet er dus zelf achteraan.

Voor de eerste keer besteld

Maandag avond voor de eerste keer besteld voordeliger dan ergens anders, snelle levering en kreeg er nog een mooi cadeau erbij wat zal ons zoontje van 6 5 december blij zijn ☺️

Goed geleverd en goed verpakt