Reactie van het bedrijf
Goedendag,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Zoals we ook eerlijk aangeven op onze website zijn onderdelen vaak langdurig niet beschikbaar. Dat staat op de website, dat staat bij de melding als u iets in uw winkelmandje plaatst, dat staat nogmaals vermeld bij de checkout en daarna ook nog eens op de orderbevestiging. In de orderbevestiging staat tevens de link om de actuele status van uw bestelling te volgen met de mededeling dat we u geen losse mailupdates sturen.
Juist omdat onderdelen erg slecht leverbaar zijn, hebben we al deze beperkingen ingebouwd. Dit is ook exact de reden dat u onderdelen vaak ook helemaal niet of zeer beperkt in een "gewone" winkel kunt kopen, omdat deze het überhaupt te veel werk vinden. Wij trachten ze in ieder geval beschikbaar te houden, wat een flinke uitdaging is, omdat sommige onderdelen maar eens in de 3-4 maanden worden gemaakt en als ze dan bij de fabrikant op zijn, krijgen wij ze dus ook niet aangeleverd en is het wachten tot de volgende batch wordt geproduceerd.
Overigens kunt u altijd een mailtje sturen als er vragen zijn, welke we normaliter binnen 24 uur beantwoorden. Voor zover we kunnen nazien heeft u dat niet gedaan.
Met vriendelijke groet,
Michael & Renate Koot