snelle levering en correcte afhandeling

Prima levering.

Groot aanbod,goede prijs en snel geleverd.

Het een en ander besteld via de webshop, ze hebben veel keuze op allerlei gebied,voor een mooie prijs. Na het bestellen is de bestelling snel geleverd.

Slechte kwaliteit

Ik had de combine gekocht voor mijn kleinzoon voor zijn derde verjaardag. Bij de omschrijving stond dat hij geschikt was voor kinderen van 3 jaar. Helaas is hij nu al stuk, de aanhangwagen dus. Bij nader inzien is hij toch niet zo geschikt voor kinderen van 3. Ik denk dat een kind minstens 5 moet zijn om hier goed mee te kunnen spelen.

Mooi speelgoed, snelle levering, blije jongens

mijn ervaring in 1 zin, heel positief, ik kan er niets anders van maken.

ik heb nu twee keer hier iets besteld. de levering is echt snel. kwalitatief vind ik het speelgoed erg goed. mijn kleinzoon speelt er echt heel veel mee, en daar heb ik het voor gekocht ;-) en wat ik ook mooi vind bij jullie, is dat ik toen ik verder op de site keek, dat er ook evt. losse onderdelen te bestellen zijn mocht er toch iets stuk gaan.

Un cadeau pour mon petit-fils

Achat du lot de 3 vaches et du taureau Bruder, ainsi que du hangar 3 places. Livraison rapide.

Goede snelle reactie

Op mijn mailvraag werd supersnel en goed gereageert.

Choix des produits

Bonne expérience Cependant le site internet n'est pas toujours simple concernant la recherche des produits.

zeer snelle en correcte levering

zeer snelle en correcte levering

Levering goed. Service nadat iets stuk was slecht

Prima levering. Maar bij ons was iets stuk aan een bruder tractor. We hadden dit 3 weken voor de verjaardag van ons zoontje gekocht en merkte dus dat er iets kapot was nadat hij het 3 weken later open maakte. Blijkbaar hadden we dit binnen 2 weken moeten ruilen/melden maar dat wisten wij niet. Hierover gemaild en uiteindelijk niet eens meer een reactie gekregen. Service achteraf dus minder goed.

Netjes en volgens afspraak.

Netjes en volgens afspraak.

Mooi en leuk speelgoed voor mijn kleinkind

zeer tevreden met het de bestelde artikelen

Vlot afgeleverd

Mooi speelgoed

Gemakkelijk en snel

Meerdere malen besteld zonder problemen TOP !!!

Subliem

Al een aantal bruder artikelen besteld, Ziet er goed uit goede kwaliteit en mijn kleinkinderen zijn er heel blij mee

Makkelijke en eerlijke sit met een goede prijs voor kwalitatief speelgoed

Overzichtelijke site, goede prijs en eerlijk. Alles is netjes uitgelegd

geen op of aanmerkingen

Nadat de levering binnen was bleek dat er een onderdeel ontbrak. Na melding hiervan is dit probleemloos opgelost door een vervangend deel toe te sturen. Allen de terugkoppeling zou iets verbeterd kunnen worden in de vorm van wat de te volgen procedure is en het niet te hoeven retourneren van een deel welke niet compleet was.

Degelijk en een heel gevarieerd aanbod.

Veel combinaties mogelijk van verschillende artikelen. Zeer leuk aanbod ter uitbreiding. Fantastisch speelgoed. Online bestellen op de Bruder site verloopt zeer prettig en een snelle bezorging.

Gewoon goed. Niets aan te merken

Bestelling netjes op tijd en goed geleverd. Ook de reacties van de klantenservice waren snel en duidelijk.

Precies zoals het hoort!

Precies zoals het hoort, maar daarom niet minder gewaardeerd!

Erg mooi speelgoed waar iedereen van groot tot klein goed mee kan spelen

Mooie zaaimachine waarvan het aankoppelen niet zelf door de kleinste gedaan kan worden.

Goede producten, correcte levering

De modelauto's zijn mooi, de levering is correct

Degelijk speelgoed, snel verstuurd

Ik twijfelde even over bestellen, omdat ik het bedrijf niet ken. Maar ik bestel liever bij een kleiner, gespecialiseerd bedrijf dan bij de grote aanbieders. Dan bleek een goede keuze: makkelijk besteld en het werd snel bezorgd. De hijskraan is heel stevig en heeft een mooi groot formaat en leuke details. Zoontje speelt er elke dag mee en het is het pronkstuk van zijn speelgoedselectie.

Super goed

Zijn goed het klopt wat je besteld