Zoals altijd weer prima

Al vaak wat besteld, altijd netjes geleverd zonder problemen

Mooi speelgoed, supersnel verzonden

Mooi speelgoed, supersnel verzonden

Super goede service.

De bestelde artikelen werden vlot geleverd. En toen bleek dat door onjuiste verpakking door Brüder zelf, een onderdeeltje miste, heeft Remiko vlot en vervangend artikel toegezonden.

Goede snelle service

Snel verzonden en bezorgd. Goede kwaliteit speelgoed. Onze zoon is er heel erg blij mee!

Snel, goed en goede prijs

Bedrijf waar je prima Beider gen Schuco speelgoed kunt kopen. Aanrader

Teleurgesteld voor een dure aankoop

Er ontbreken kleuren bij mijn ministeck. Contact opgenomen. Antwoord gekregen maar daarna niets meer gehoord... Teleurgesteld. Zeker omdat het zo duur was.

Alles keurig en optijd geleverd

Al het speelgoed in een keer geleverd , kwalitatief mooi en goed speelgoed , leerzaam en het prikkelt de creativiteit

Uitstekend !

Prima! Super! Zeker aanraden!

Super mooi speelgoed

De kleinkinderen hebben er echt uren speelplezier aan.

Kapot product geleverd en geen oplossing op korte termijn

Een (dure) vrachtwagen als cadeau voor mijn zoontje gekocht. Deze kwam helaas kapot binnen (deur lag in 100 stukjes). Ik wacht al ruim 2 1/2 mnd op een nieuwe deur. Als ik dit had geweten had ik hem liever retour gedaan. Gelukkig maar dat dit geen cadeau voor een ander kind was.

Je suis très satisfait de bruder speelgoed nl

Au début je craignais un peu mais je commande en tout confiance . Des que les produits sont disponibles ils arrivent assez vite. Je peux contrôler à tout moment l'état d'une commande. Les colis sont biens préparés et bien protégés. Je recommande

Snelle bezorging van fantastisch speelgoed!

Via deze site een paardentrailer vrachtwagen van Bruder besteld voor zoon. Het is groot en zeer degelijk speelgoed. Er word elke dag mee gespeeld en het blijft mooi en compleet. Ik zeg: doen! Prijs/kwaliteit is zeer goed. Ga hier zeker weer bestellen.

Fijne duidelijke website

Ik heb mijn order nog niet binnen

graag even telefonisch contact zoeken met mij 0627472826 vriendelijke groet Jorryt

gewldig

snelle service niet tevreden snel geld terug kan allemaal niet beter

Super! Had een verkeerde bestelling besteld. En heb deze zomaar telefonische om kunnen wisselen. Top service!!

Prima en vlot geleverd

Mijn ervaring is dat het snel geleverd wordt.

Was top!

Top dat jullie vragen of het speciaal voor een datum bezorgd moest worden. Helaas voor ons maakte dat niets uit en was het alsnog te laat. (Wij waren gewoon iets te laat denk ik)

Super goed

Heel tevreden, bestellen gaat makkelijk, het word snel verstuurd en is keurig verpakt.

Snelle levering en betrouwbaar bedrijf

Ik was aan de late kant met bestellen voor de verjaardag van mijn zoon. Maar het kwam toch nog op tijd binnen.

Ik heb een aantal auto's besteld voor mijn kleinzoons, ze waren er super blij mee. Ze zijn sterk, en niet snel kapot te krijgen.

Alles prima in orde en accuraat

Alles prima in orde en accuraat geregeld

Vraiment super

Les produits sot arrivés très rapidement en excellent état car très bien emballé. Merci

Prettig en snel

De bestelling kwam snel op de beloofde tijd goed verpakt en compleetbin goede staat binnen ..wat wil je nog meer

Blij

Onze kleinzoon was erg blij met de Bruder opraapwagen.was snel en netjes geleverd.