Foutloos

Snelle levering zelfs coronatijden

Altijd goed

Alles goed en duidelijk geregeld

Prima geregeld

Goede ervaring

Super beau et résistant

vlotte bestelling en levering, geen problemen gehad

Ik heb al verschillende keren besteld bij Remiko, altijd vlot verlopen.

Mooi speelgoed

Stevig speelgoed. Veel mogelijkheden. Snel bezorgd.

uitmuntend

uitmuntend

bonne qualite des produits

achats effectués car je ne trouvais plus ce que je cherché, je suis tombé sur le site. J'ai vu, je suis conquis, j'achete plusieurs articles. Très ressemblant à la réalité je confirme que j'y reviendrais. Les cadeaux ont été livrés comme prévu, sans casse et sans frais supplémentaire. Il sont arrivés à l'heure pour Noel et j'en suis heureux.

Mooi en sterk

Tot in de kleinste details uitgewerkt

Goed en stevig speelgoed

.....

Mooi speelgoed

Mooi speelgoed en snelle levering

Ruime keus voor een prima prijs

Topspeelgoed voor kind en papa

Hoge kwaliteit, hufter proof en leuk om mee te spelen voor alle leeftijden

Excellent from start to finish.

What a great experience. I made my order of a Bruder toy, fairly close to Christmas. That alone could have caused problems, however my package arrived very quickly, beautifully wrapped & in perfect condition. Given the proximity to Christmas, Covid 19 restrictions etc. It could all have gone very wrong. I would always recommend this company & I will definitely use them again in the future. Ps. Price was very reasonable. Thanks.

Top speelgoed

Bruder -speelgoed is een heel fijn niet snel speelgoed

Uitstekend speelgoed

Bruder speelgoed is zeer degelijk en niet stuk te krijgen. Echt fantastisch

Makkelijk besteld en snel ontvangen

Als ik in de toekomst nog eens wat nodig heb van Bruder speelgoed bestel ik het weer hier.

Mooi speelgoed waar onze kleinzoon heel blij mee is

Keurige levering van uitstekend speelgoed wat tegen een stootje kan!

Déçu SAV

Mon fils a eu une moissonneuse class à Noël les plastiques de la trémie cassent au fur à mesure juste en ouvrant la trémie donc aucune mauvaise manipulation de sa part et la réponse du SAV est que vous vendez des pièces de rechange j'aurai souhaiter un geste de votre part mais rien chez les autre marchand de jouet les SAV sont plus reactif ex lego

Niet echt top!

Zou binnen één werkdag verzonden worden, mailtje achteraan gedaan. Uiteindelijk een dag later antwoordt gekregen dat het niet optijd verzonden kon worden. Meteen terug gemaild dat ik de bestelling wilde annuleren omdat het dan te laat voor de verjaardag was. Daar niets meer op gehoord en een dag later kreeg ik een bevestiging dat hij verzonden was. Niet heel netjes en niet heel erg snel!

Slecht

Na herhaaldelijk mailen en bellen (nr bestaat niet) geen contact te krijgen. Geen orderbevestiging of wat dan ook gehad. Wacht nu al bijna 4 weken op enig contact na betaling van order.

Keurig op tijd bezorgd

Het duurt wat langer voordat je het pakket hebt dan bij sommige andere websites, maar dat staat duidelijk aangegeven. Verder zeer scherpe prijzen en netjes verpakt

Geweldige kwaliteit speelgoed voor een eerlijke prijs

De keuze uit Bruder-speelgoed is groot. Net als de kwaliteit. Er is erg gelet op details. Alles klopt en werkt aan de modellen. De levering ging soepel en eenvoudig. De verpakking was goed. Het ophalen een feest. Parkeren voor de deur. Resumerend: Remiko.nl een aanrader.

prima in één woord

correcte behandeling en levering