Mooi product, goede levering en duidelijke communicatie.

Vertrouwd bedrijf

Een prachtige auto, onze kleinzoon vind hem echt geweldig!!

Goede levering

Mooi speelgoed

Geretourneerd en nog nooit mijn geld terug

Een vrachtwagen veevervoer besteld. Na weken wachten en via de mail contact ( telefoonnummer hebben ze niet) ook een minpunt, nog altijd mijn geld niet terug. Krijg te horen dat ze niet genoeg mankracht hebben maar hallo he. Dat hoeft niet het probleem van een klant te zijn.

Ras

Ras

Goede service en snelle levering!

Mooie producten en goede prijs kwaliteit verhouding. Goede service

liraison rapideconfome a la commande

rapide et conforme aux articles présentés

Goed ingepakt en snel geleverd

Goede en snelle levering.

Goed en snel bezorgd

Fijne ervaring met bezorgen

Alles bij elkaar geleverd

Besteld en alles is in 1 keer geleverd . Netjes op het aflever adres

Gewoon perfect

Zeer goed speelgoed . Sterk en heel mooi gedetaeerd

Jullie Krijgen een goede beoordeling!

Mijn ervaring met jullie is heel goed. Wat een keuze uit Bruder. Mijn zoon is daar helemaal dat van. Goede en snelle service.

Steeds een correcte levering en service.

Altijd prima!

Inmiddels een aantal (Bruder) artikelen besteld. Scherpste prijs (per definitie) op internet. Goed verpakt en snel bezorgd. Koop hier zeker opnieuw!

Op zich te vrede

Ik heb 2 autos gekocht. Waarvan 1 al heel snel stuk was, maar omdat ze niet telefonisch bereikbaar zijn heb ik er nooit wat mee gedaan hou graag even van persoonlijk contact.

Zeer uitgebreid goed bedrijf

Ruime keus voor onze 4 boys. Altijd weer wat nieuws te vinden. Word netjes geleverd en goed bereikbaar voor vragen/tips.

raar ingepakt in vreemde dozen

ingewikkeld in elkaar te zetten gammel als het in elkaar staat leek mooier op plaatje zat in andere dozen met andere plaatjes

Très déçu

Je suis très déçu de bruder effectivement mon fils étant autiste j'achète très souvent des produits de cette marque car c'est l'une des choses qui lui permet d'être connecté à nous. J'ai donc passer une grosse commande de plus de 500€ et j'ai demandé un geste commerciale ou l'on m'as répondu que ce n'était pas possible; J'ai donc demandé un petit cadeau en plus. Un produit que la marque aurait arrêter ou autre et malheureusement en ouvrant mes commandes rien pas de cadeau supplémentaire. Je trouve sa très décevant!!!!!

service livraison top mais decu du SAV

commande traitée dans un temps record et livré en 5 jours au moment des fêtes donc rien a dire. par contre il se sont trompé dans un article de ma commande et là plus personne pour essayer un geste commercial ou revoyer le bon article, malgré l'envoi de plusieurs mails pour leur expliquer le problème....D'ou ma déception

Heel redelijk

Wij hebben een jeep besteld. Helemaal prima. Daarnaast hebben we schuur besteld daar was de kwaliteit niet optimaal. Schroefjes ging dwars door het hout heen en ik heb hier en daar de onderdelen moeten bastlijmen

Service client réactif

Super site! Réponses rapides aux questions et très bon conseils. Article conforme et envoyé rapidement.

Goede en snelle service

In overleg snel kunnen ophalen.

Besteld en aangeven dat nijn zoontje zijn verjaardag eraan zat te komen. Volgende dag bestelling in huis! Super!

Eerlijke prijs en goede service

Heb er nu meerdere trekkers gekocht. Bij één trekker ontbrak een onderdeel, dit is snel en netjes opgelost door een reserve deel op te sturen.