Aucun soucis.

Livraison très rapide et sans problème. Nous recommanderons. Merci.

Super leuk en degelijk

Mijn zoon is heel blij met zijn vrachtauto en graafmachine. Groot en degelijk. Raced we wat mee rond

Top, goed bezorgd en duidelijke communicatie!

Niks op aan te merken. Top bedrijf!

Fantastisch speelgoed van goede kwaliteit

Mijn 2 jongens hebben enorm veel plezier van elk Bruder ding dat we ze geven. Kwaliteit van het speelgoed is top en als er toch een onderdeel kapot gaat, kun je die (meestal) los kopen. Losse items zijn helaas niet altijd op voorraad.

Snelle levering. Goed verpakt.

Goede communicatie. Erg tevreden

Helemaal super

Besteld, levering ging super, was keurig verpakt Niks geen problemen Ga zo door!!!

Vroeger waren ze meegaand en wilde ze wat voor je doen,nu zijn ze geworden waarom ze voor zichzelf z

Heb in oktober al machines en onderdelen besteld en ze zijn er nog steeds niet. Reacties duren lang en staan niet open voor flexibele oplossingen. Kortom. Er staat een leuk verhaaltje waarom ze voor zichzelf begonnen zijn. Kijk naar jezelf en concludeer dat jullie ook zo geworden zijn!

Negeren je als klant volledig wanneer, zoals in mijn geval, je pakket niet wordt afgeleverd

Zie opmerking hierboven wacht nog op een antwoord n.a.v. een niet geleverde naar wel betaalde zending. Toegezegde leverdatum was 7 november om.

Producten zoals besteld en op tijd geleverd

Producten zijn zoals besteld en op tijd geleverd. Communicatie over levering is minder als bij de meeste online winkels. Dit kan als positief of negatief gezien worden, afhankelijk van de wensen.

slecht

zeer slecht met retourzending terug betalen, na een maand nog niets ontvangen ,niet meer bereikbaar.

Goed product en snelle levering

Heel goed product en werd snel geleverd.

Netjes, en vlot

Duidelijke site, producten worden keurig verpakt en snelle levering en niet geheel onbelangrijk voor een Nederlandser, voor een lage prijs

Netjes geleverd

Vrij ruim online assortiment. Prijs is prima. Alleen wat problemen met het betalen. Kon het niet via ideaal betalen op de website en moest het overmaken. Dat voelt gelijk niet zo heel prettig. Maar toch gedaan. Helaas werkte ook de bestelstatus functie niet. Dat voelde wederom niet prettig. Gelukkig de bestelling wel na een paar dagen netjes ontvangen.

Snel geleverd. Goed in elkaar te zetten al mag de beschrijving wel duidelijker en groter.

Top service!

Gewoon goed, degelijk speelgoed voor een mooie prijs. Snel verzonden en goed afgehandeld!

Geweldig allemaal mooi verpakt en op tijd geleverd top

Geweldig alles

De Bruder-Man brandweerauto is fantastisch !!

Een geweldig stuk speelgoed. Onze kleinzoon is er dolgelukkig mee. Hij speelt hele dagen ‘brandweerman Sam’ en kan met deze auto blussen, met de ladder iemand redden én als het straks weer warmer wordt buiten mag hij echt gaan blussen . De levering verliep heel soepel, goed contact en keurig op tijd bezorgd. Één minpuntje: het losse laddertje wat nodig is om op de uitschuifladder te kunnen komen was al heel snel zijn haakjes kwijt (afgebroken)zodat deze niet meer te gebruiken is .

Bruder speelgoed is super en snel geleverd

Snelle service. Goed verpakt.

voor herhaling vatbaar

vlotte service.

Mooi product

Op tijd geleverd

Mooie site en goede service

Goed geregeld

Snel en duidelijke site, pakket snel bezorgd in deze drukke tijd