Super betrokken bedrijf levert op tijd snel en houd overal rekening mee als je het goed aangeeft. Top bedrijf, wij bestellen er meerdere keren per jaar voor de kinderen

Tevrden

Tevreden

Bonjour

J'avais un peu peur de ne pas recevoir les articles commandés car le site n'est pas évident et ne met pas en confiance, mais je viens de recevoir mon colis au bout de 15 jours et je suis super contente car le tracteur remorque est magnifique. Merci.

Très satisfaite!!!

Commande effectuée vendredi et livraison mardi! J’ai juste réclamé un mail car je n’avais reçu le suivi même dans les indésirables, quelques secondes après l’envoi du formulaire, j’avais le suivi! On trouve tous les Bruder du catalogue, c’est top!!! Car même sur le site Bruder, on ne les trouve pas tous! Réactivité, rapidité, très satisfaite de ce site et de mes achats! Mes jumeaux étant fans des Bruder, je reviendrais vite, c’est sur!!!

Teleurgesteld

In de eerste instantie was ik erg tevreden, ik had een hakselaar voor mijn neefje besteld en was snel binnen. Toen hij hem openmaakte rolde er meteen een wiel af, ik had gemaild en kreeg snel antwoord. Ik kreeg het antwoord dat ik zelf een nieuw wiel moest bestellen, waarop ik heb geantwoord dat het wiel zelf niet stuk is en heb foto’s gestuurd van wat er wel kapot is. Later nog een mail gestuurd omdat ik geen antwoord kreeg en na een week nog geen antwoord gehad.

Top geregeld! Mooie spullen.

Gewoon goed geregeld.

Hallo, het was keurig netjes verzorgd

Het was op tijd voor de verjaardag en alles was er bij.

Goede prijs

Goede prijs, blij met het product.

Het was mijn eerste bestelling maar goede kwaliteit en zeer goede service

Beĺle expérience

Mon fils est enchanté par sa moissonneuse batteuse Il a déjà beaucoup d engins de la ferme Nous aurions préféré que le blé (imitation) soit moins petit et fin Seulement nous avons ete déçus car une roue est vrillée..pas moyen de la remettre dans son axe qui est fixé

Goede service!

Snelle service. Had het de volgende dag nodig voor een verjaardag. Daar heeft men zich ook aan gehouden. Ik kreeg alleen geen track en trace code toegestuurd. Dat viel mij tegen omdat ik er echt op zat te wachten.

Snel en goed geleverd.

Snelle levertijd, netjes verpakt

Conforme au descriptif

Produit de bonne facture, tres apprécié des petits garçon, comme des grands.

prima bedrijf om zaken mee te doen

Alles zoals verwacht

degelijk

Bruder is een degelijk speelgoed dat de kinderen doen weg dromen naar een volwassen wereld. Enkel kijk ik telkens tegenop een verzendkost, en dit houd mij soms tegen meer te kopen. Moest die er bij een bepaald bedrag (50€) weg vallen zou ik en misschien meer mensen meer en sneller kopen.

Netjes en op tijd geleverd.

Goed gedaan. Als ik weer iets te bestellen heb doe ik dat weer bij u.

Gewoon goed

Snelle en nette levering. Eindelijk een winkel waar je niet een doos in een doos hebt zitten. (en dus meteen een volle container) De graaf machine is een mooi product en zeer geschikt voor mijn 4 jarige zoontje

In een zin: uitstekend.

Uitgebreid assortiment, duidelijke webshop, gunstige prijzen en correcte afhandeling.

Snelle levering, correcte prijs.

Snelle levering, correcte prijs.

Goeie snelle service

Altijd goeie snelle service en niet duur

Goede prijs, communicatie kan beter.

Ver uit de goedkoopste met de auto die wij besteld hebben. Maar na de aanschaf geen track and trace verzonden waardoor je geen idee hebt wanneer je pakket komt. Op emails is erg laat gereageerd. Dat kan beter.

Uitstekende producten

Uitstekende service en snelle levering.

Snelle levering, goed verpakt. Niks op aan te merken.

Makkelijke website en snelle service