Super goede behandeling!

Alles volgens de afspraak geregeld. Bezorging en afhandeling.

société très sérieuse

Première commande auprès de cette société qui est très sérieuse. Produit conforme à la commande est livraison dans le temps prévu.

lange levertijd

één artikel was niet op voorraad, daarom werd ook het andere artikel bezorgd, toen deze bij hun binnen was. ze deden niet aan deel levering. Daarom heeft het 10 dagen geduurd. Gelukkig hadden wij op tijd besteld, zodat wij onze kleinzoon niet teleur hoefden te stellen. Mail communicatie ging niet op een prettige manier van hun kant.

Ok

Goede service correcte en snelle levering

Rapide et bien emballé

Le colis est arrivé rapidement et bien emballé

Excellente qualité des jouets

Superbe miniature Bon rapport qualité prix

Precies wat we hadden besteld. Leuk speelgoed.

Goede spullen. Keurig geleverd. Leuk speelgoed, precies zoals je online kunt vinden. Levertijd aan de lange kant en communicatie daarover vanuit bezorg bedrijf (gls) was niet kloppend.

Prima voor elkaar goed verpakt

Dacht dat de zending niet klopte Maar het was extra goed ingepakt Helemaal goed

Snelle levering, ook al stond er op de site beschreven dat het enige weken kan duren

Uitstekend!

Na de bestelling alles duidelijk gecommuniceerd en snel in huis.

Rien à dire

DUIDELIJKE , CORRECTE INFO VANAF DE BESTELLING TOT EN MET DE CORRECT AFGEHANDELDE LEVERING .

VOORBEELDIG

Goedkoop snel en netjes geleverd

goedkoop Snel en netjes geleverd

Goede service snelle levering

goed assortiment , duidelijke site

makkelijk te bestellen en vlot geleverd

JUST GREAT

Good prices also let me know if in stock, Bruder toys are Strong are just great. i did think cattle truck was a bit over price ? But i have recommended to others and they have ordered and will be ordering my self soon for Christmas THANK YOU ALL

Kan niet beter

Goed En eerlijk 2 dingen besteld. 2 x verzendkosten betaald. Alles in één keer geleverd. En 1 keer verzendkosten terug gestort. Heel netjes

Doos was helemaal kapot

ik had een kraanwagen besteld voor de verjaardag van mijn neefje. Ik was alleen zeer teleurgesteld dat de doos waar hij in zat helemaal kapot was. De doos was schuin in een vierkante doos verstuurd waardoor de kraanwagen door de verpakking heen was geschud. En de doos helemaal kapot was. Nu moest ik een kapotte doos kado geven.

Goede kwaliteit en op tijd geleverd

Goede kwaliteit en op tijd geleverd

Mooie camion

Top!!

Snelle levering en goed ingepakt

De kinderen spelen er heel goed mee top

goede snelle service

voor herhaling zeker vatbaar daar het artikel mij , zoals besteld snel werd toe gestuurd. Ook de transport begeleiding was uitstekend. Dus wederom een tevrede klant

Degelijk en leuk speelgoed

Wij hebben voor onze kleinzoon van 4 een John Deer tractor en alter een hooiwagen gekocht , een doorslaand succes Lekkere grote wielen en een mooi spoor in het zand erg leuk