Parfait

Reçu rapidement et jouets conformes aux attentes

Goed speelgoed en snel geleverd

ACHAT CAMION

Un site vraiment BIEN ET DS VEHICULES TRES REALISTES ENVOI SOIGNE ET ULTRA RAPIDE JE NE RECOMMANDE QUE CE SITE ET LES PRIX SONT VRAIMENT ATTRACTIFS MERCI

Fantastische kwaliteit speelgoed

Ondanks een zeer hoog niveau van detail bij dit speelgoed is het zeer robuust speelgoed. Machtig mooi voor de kinderen en een lust voor het oog voor volwassenen.

Leuk

Erg leuk ik heb wel veel bruder

Groot assortiment, vlot geleverd

Zo'n groot assortiment vind je verder nergens. Levering was goed en vlot.

impeccable

tres satisfait a chaque commande mais la seule petite chose que l'on pourrait ameliorer serait : - un mail de confimration de commande - un suivi de livraison

Heel tevreden besteld volgende dag in huis super.

Heel tevreden

Goed geslaagd, mijn zoontje is er helemaal gek van!

Goede prijs kwaliteit verhouding. Tip, zou graag verschillende trailers willen zien achter de vrachtwagens/ diepladers. Of de grootste sleepwagen voor vrachtwagens de Rotator. Bedankt voor het speel plezier!

Goed geregeld

Goed verzorgd, nette afhandeling zeker aan te bevelen

Prachtig voor de kleinkinderen.

!!

uitstekende service

Uitstekende levering

Supersnel

Op basis van ervaringen elders met het niet realiseren van toegezegde levertermijnen bestelde ik het te geven kado ruim van te voren. Ik was zeer verrast dat het pakket er de andere dag al was. En ook volgens de beschrijving. En in goede staat. Prima deal. Uitstekende afhandeling.

Snelle service, netjes verpakt en snel verzonden!!! En een grote keus!

prachtig speelgoed, wat men bijna altijd op voorraad heeft en daardoor snelle levering

Mooi speelgoed.

Correcte en snelle levering.

Heel mooi speelgoed mijn kleinzoon vond het geweldig

Top, prima kwaliteit, snelle levering.

Ik had een Bruder John Deere 7930 tractor met voorlader en aanhanger besteld. De prijs was goedkoopste die ik kon vinden en dit voor een prima kwaliteit. De levering was snel en de verpakking was goed verzorgd. Onze kleinzoon was in de wolken met deze prachtige tractor

Keurige webshop voor nieuwe artikelen of onderdelen.

Telefonisch info gevraagd en toen besteld via de webshop. Artikelen de volgende dag opgehaald, was meteen vakantieuitstapje voor de kleinzoon. Alles stond klaar en zijn erg tevreden over Remiko!

Prima zaak.

Onderdeel besteld. Snel geregeld!

Super speelgoed en super geregeld

Prachtig, leerzaam en duurzaam speelgoed. Zeer tevreden over de bezorging. Een absolute aanrader!

Top, wauwwww

Geweldig speelgoed op ware schaal, stevig. En losse assesoires zijn makkelijk te verkrijgen.

Snelle levering, goed verpakt !

Een van de weinige webwinkels die de bestelde producten in een passend doosje verzenden !

Fantastisch speelgoed

Het is echt fantastisch speelgoed. De jongens zijn dolblij met de natuurgetrouwe items. Inmiddels heb ik meerdere leden van de familie er ook enthousiast voor kunnen krijgen. Echt super!