Zoekend naar Bruder-aanbiedingen kom ik toch steeds weer op deze site uit. Gewoon altijd de goedkoopste, en prima snelle levering. Dus tegenwoordig Google ik niet meer eerst, maar bestel ik gewoon direct hier.
Snelle levering en goed verpakt. Blij mee.
Betaalbare bruder-speelgoed! Groot assortiment! Snelle levering!
Heb al vaker iets bij Remiko /bruder-speelgoed besteld. De service is altijd goed, spullen worden snel en vakkundig verzonden en ben zeer tevreden. Heb jullie al diverse keren aangeraden bij vriendinnen. Ga zo door!
Onze kleinkinderen zijn erg blij met de kiepauto en graafmachine.
Alles naar wens, ruim aanbod. En denk de beste prijs. Gewoon goed!
Positief
Goede behandeling, snelle levering en zonder tekortkomingen
Uitgebreid assortiment, goede prijzen en snelle levering. Gewoon top!
Mijn kleinzoon had al een tractor voor zijn verjaardag en heeft nu ook een kar met hout erachter gekregen. Hij is er zo blij mee!!!
Bij Remiko hebben ze een mooi assortiment en een goede service. Wij zijn blij en tevreden met alle aankopen die we daar hebben gedaan in de afgelopen jaren.
Onze kinderen zijn heel tevreden met de spullen van Bruder. Denk ik dat we gaan meer kopen voor aankomende feestjes. Speelgoed foet wat het belooft en meer. Veel speelplezier voor alle leeftijden.
Kleinzoon is blij dus ik ook
Vlotte levering in korte tijd
Heb online besteld en kon het in Ommen (voor mij om de hoek) af halen. Prijs was ook erg scherp.
Zeer fijne webwinkel,aanrader
Om nieuwe tractors of toebehoren te bestellen gaat prima! Niks op aan te merken. Maar onderdelen is totaal waardeloos. Niet duidelijk genoeg. Omdat het niet duidelijk staat steeds verkeerde dingen binnen komen. Retour sturen kost veel. Iemand aan de telefoon krijgen voor uitleg lukt ook niet. Echt heel jammer. We zijn nu overgestapt naar een ander. Die had ik meteen aan de telefoon en gelijk goede uitleg!
Goedendag, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Spijtig te horen dat u teleurgesteld bent. Zeker ook omdat wij (we hebben het nagekeken) totaal geen inhoudelijke vraag aangaande onderdelen van u hebben ontvangen. Als u al twijfel had, was een simpele vraag per mail, of zelfs een foto van het betreffende artikel genoeg om u het juiste onderdeel te adviseren. In plaats daarvan heeft u op goed geluk een onderdeel besteld, welke achteraf blijkbaar niet de goede was. Ondanks dat we geen 24/7 telefonische helpdesk hebben (zoals ook gewoon op de contact-pagina staat aangegeven), zijn we toch in staat om onze klanten met raad en daad terzijde te staan, echter dan per mail (dan is er achteraf ook geen twijfel over het wel/niet juiste advies). In basis beantwoorden we alle vragen dezelfde werkdag, over het algemeen tot tevredenheid. We doen ons uiterste best binnen de mogelijkheden welke we aanbieden. Het staat u uiteraard vrij om daar geen gebruik van te maken, maar dat is dan uw keuze. Met vriendelijke groet, Michael & Renate Koot Bruder-speelgoed.nl
Het contact is voor verbetering vatbaar. Ik wilde weten of een aanhanger aan een vrachtwagen gekoppeld kon worden. Deze vraag had ik per email gesteld (bellen kon niet???). Het duurde 4 dagen voordat ik antwoord kreeg... en het antwoord was: ja dat kan.... Weer een email gestuurd wat het artikelnr. was en ook de reactie daarop duurde lang.... uiteindelijk het artikel kunnen bestellen...
Goedendag, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Inderdaad heeft het 4 dagen geduurd, echter zit daar wel een kanttekening bij, welke ik graag toevoeg: u heeft de vraag zaterdagochtend gesteld in het weekend voor Koningsdag. Op zaterdag + zondag + feestdagen zijn we gesloten (dat staat ook aangegeven). Inderdaad proberen we zsm te antwoorden en meestal lukt dat dezelfde dag, maar tijdens de beperkingen van de lockdown waren er enerzijds enorm veel meer vragen te beantwoorden, anderzijds hadden wij ook gewoon met beperkingen te maken (wat we ook duidelijk op de website hadden gecommuniceerd). In uw geval is de vraag dus niet de eerste, maar de tweede werkdag beantwoord. Inhoudelijk proberen we de vragen zo correct mogelijk te beantwoorden. Als u een vraag stelt of iets wel of niet bij elkaar past, dan krijgt u daar ook een ja/nee antwoord op. In uw geval konden de artikelen gekoppeld worden maar alleen middels een adapter. Dat is aangegeven. Zou u toch beide artikelen hebben willen hebben en de adapter ook , dan zou op de site zoeken met "adapter", komt het artikel ook gewoon in de zoekresultaten naar voren. We hebben specifiek geen telefonische klantenservice. De redenen staan ook uitgebreid aangegeven op de contactpagina. Kortweg, 10 minuten aan de telefoon voor een onderdeel met een marge van een paar cent kan simpelweg niet uit (ofwel alles uit je handen laten vallen als de telefoon gaat, ofwel iemand fulltime hiervoor aannemen). Een goed gestelde vraag kan per mail beantwoord worden (en er is achteraf nooit twijfel of iets wel/niet is toegezegd). Buiten de uitzonderlijke situatie rondom de corona om hebben we normaliter aan het eind van de werkdag het postvak eigenlijk altijd wel leeg. We doen ons best met de middelen welke tot onze beschikking staan en uiteindelijk kunnen we niet én goedkoop zijn én een 24/7 full-service bieden. Met vriendelijke groet, Michael & Renate Koot Bruder-speelgoed.nl
very good quality, arrive quickly thank you very much
We weten dat Bruder top materiaal is. Niet altijd het goedkoopste maar wel degelijk. Bij Remiko hebben we zeer scherpe prijs voor de gewenste artikelen gekregen. Alles degelijk ingepakt en snel geleverd zodat verjaardagsfeestje top is verlopen. Dit zelfs in de huidige omstandigheden!!
Binnen 2 dagen geleverd, prima en snel.
2 poppetjes besteld van Bruder bij Bruder-speelgoed.nl en na 2 weken een mail gestuurd via de website dat ik ze nog niet had ontvangen. GEEN REACTIE 2 weken later nog een keer via de website een mail gestuurd. GEEN REACTIE 2 keer gebeld. WORDT NIET OPGENOMEN, dat kan gebeuren maar toch. Een mail gestuurd via de contactgevens, waar het pakketje blijft en opeens krijg ik reactie; "het pakketje is aangekomen, punt". Dit bevreemd mij want ik heb het niet ontvangen. Ik vraag vriendelijk of ze dit willen onderzoeken. GEEN REACTIE ja en dan ben ik er klaar mee. Een organisatie kan het heden ten dagen zich niet meer veroorloven door niet customer service gericht te zijn door in ieder geval in contact te blijven met de klant. Dit bedrijf heeft hier dus geen interesse in. De hoge cijfers welke ze ontvangen zijn waarschijnlijk voor pakketjes die wel aankomen, dus wacht maar dat dit een keer niet gebeurt... . Voor mij genoeg rede om niet meer bij deze organisatie nog bestellingen te plaatsen en iedereen hierop te wijzen voordat ze een bestelling plaatsen. Ik zou het dus laten en bij een andere website Bruder speelgoed te bestellen.
Goedendag, Bij uw order zijn een aantal zaken langs elkaar heen gegaan, waardoor één en ander niet goed gegaan is, waarvoor ook via deze weg nogmaals excuses. Uw order is bij uitzondering per reguliere post verzonden. Bij ons in het systeem staat deze dan na verzending als status "verzonden" met daarbij de datum. (dezelfde informatie welke ook beschikbaar is als u de orderstatus nakijkt op de website) Normaliter gaat dit met de pakketpost, echter in uw geval dus via de reguliere post. Er zijn meerdere mails van u geweest, waarbij de klantenservice u heeft aangegeven dat de order is verzonden (denkende dat u ook de track en trace had ontvangen). Normaliter krijgt u namelijk van de verzendpartner rechtstreeks de track en trace. Echter doordat het een reguliere postzending was in dit geval niet. Blijkbaar is de envelop verkeerd bezorgd of kwijt geraakt. Uw laatste bericht was van 14 mei, net als onze laatste reactie met de strekking dat de order was verzonden. Soms lopen dingen langs elkaar heen en worden onterechte aannames gedaan. Naar aanleiding van uw beoordeling is pas geconstateerd dat de order blijkbaar geheel niet is aangekomen. Hierop is deze nogmaals verzonden en voor zover de track en trace aangeeft ook bij u aangekomen. Het blijft mensenwerk en inderdaad ook wij maken wel eens fouten, waarvoor nogmaals excuses. Gelukkig gaat het bij het overgrote deel van de orders gewoon goed, maar als het dan misgaat is het des te vervelender. Met vriendelijke groet, Michael & Renate Koot Bruder-speelgoed.nl
Makkelijk te bestellen alleen betalen is nog ouderwets door het niet kunnen mobiel bankieren.
Goedendag, Hartelijk dank voor uw beoordeling. U geeft aan dat betalen wat ouderwets is, maar u heeft zelf voor "betalen via bankoverschrijving" gekozen, in plaats van online betalen via iDeal. Misschien per ongeluk de verkeerde keuze aangevinkt, maar mobiel betalen is gewoon mogelijk. Met vriendelijke groet, Michael & Renate Koot Bruder-speelgoed.nl
Ruime keuze uit prachtig, degelijk speelgoed. Snel en vlot bezorgd. Keurig ingepakt. Heel erg tevreden. Kan Rumiko/Bruder-speelgoed aanbevelen.