Reactie van het bedrijf
Goedendag,
We begrijpen uw frustratie. Helaas was het ten tijde van uw bestelling (tijdens de lockdown) dat bij meerdere artikelen de groothandels geen of onvoldoende voorraad hadden, waardoor soms beloofde zendingen incompleet bij ons binnen komen. Helaas krijgen wij deze informatie ook niet vooraf, maar komt dat pas bij het verwerken van de zendingen als informatie binnen. Dat is exact de reden dat we op onze site alle orders direct inzichtelijk hebben qua status (https://www.bruder-speelgoed.nl/orderstatus.php), zodat u zelf zicht heeft hoe het er voor staat, omdat wij (hoe graag we ook zouden willen) niet elke order van dag tot dag specifiek kunnen monitoren en dagelijks een update bericht sturen. Dit staat ook op de corona-update pagina (https://www.bruder-speelgoed.nl/corona-update.php).
We werken met man en macht om binnen de mogelijkheden iedere order zo goed en snel mogelijk te verwerken. Desondanks hebben ook wij met (corona) beperkingen te maken, net als onze toeleveranciers en verzendpartners. Dat we daarbij soms incomplete zendingen met artikelen in backorder krijgen, is helaas een extra uitdaging die we zo goed en zo kwaad mogelijk trachten aan te gaan. In uw geval heeft het enkele dagen langer geduurd dan wenselijk, wat ook wij betreuren.
Uiteraard begrijpen we dat de service voor wat deze order betreft onder de maat is, maar uw argument aangaande GEEN communicatie is (zoals boven ook beschreven) toch ietwat kort door de bocht. Immers staat ook de link voor de orderstatus standaard in uw bevestigingsmail. Daarnaast is op al uw berichten aangaande deze order dezelfde dag gereageerd en actie genomen.
Met vriendelijke groet,
Michael & Renate Koot