Geen probleem met leveringen de leverin, alles in originele verpakking Kortweg prima

Snelle levering, goed verpakt, mooie prijs

Uitstekende ervaring

Snel en duidelijke

Ruime keuze en super snelle levering.

Ruime keuze en super snelle levering.

Zeer goede ervaring

Zeer prettig, Zelfs paar keer vragen via mail en binnen no time antwoord.

Geweldig speelgoed met snelle service

Facile et rapide !

La navigation n'est pas très à jour, mais tout s'est très bien passé pour la commande.

Veel keus, sterk materiaal en voorspoedige levering

Zeer tevreden.

Bravo

Parfait à recommander

Prima,snelle,vriendelijke service.

Altijd snelle levering als ik betaald heb,dank zij de losse onderdelenservice heb ik heel veel van mijn via marktplaats gekochte Bruder verzameling weer origineel kunnen krijgen,goedkoop met alles.wordt keurig en netjes verzonden,veel keus,ook andere merken,vriendelijke service en snel antwoord met vragen. Raad jullie daarom ook bij iedereen aan.

Snel geleverd, scherpe prijs en groot assortiment.

Top.

Snelle levering.

Goede en snelle levering Prima kwaliteit

Goed degelijk speelgoed

Mooi stukje speelgoed Gewoon van degelijk plastic gemaakt geen action kwaliteit Hier kun je langer mee toe

Netjes

Mooi assortiment...netjes en snel afgeleverd

Goede producten, goede service

Vlot bezorgt alleen was er een verkeerd artikel bezorgt. Remiko stuurde het juiste artikel direct op, Met de toezegging van mijn kant dat ik het verkeerde naar heb terug zou sturen

Voordelig en goed

Nu diverse keren voor mijn zoontje een Bruder wagen besteld, speelgoed, en het is tot nu toe het goedkoopst om hier te bestellen. Daarnaast echt mooie wagens, veel speelplezier! Ook de levering is in Corona tijd best vlot.

Super service en snelle levering!

Binnen paar dagen in huis, netjes verpakt.

perfect

prima bedrijf

Prima keuze en goed verzorgd

bestelling prima volgens afspraak geleverd

Goede prijs/kwaliteit, groot assortiment

Zeer positief! Goede prijs/kwaliteit en een groot assortiment. Snelle en nette levering.

super snelle levering

snelle levering, en hebben mooie spullen op hun site staan. meerdere bestellingen gedaan voor onze zoon een prima bedrijf.

defect aan bruderspeelgoed

Helaas is mijn ervaring met de klantenservice zeer slecht. Eind maart kregen we een Bruder Tractor binnen met een defect. Kan gebeuren. Ik heb gelijk gemaild over het defect. Ik kreeg begin april een mail terug met de vraag of ik een foto wilde sturen. Dit heb ik gedaan. Vervolgens heb ik nog 2 keer na gemaild, wegens geen reactie. We zijn nu ruim een maand verder en nog steeds geen bericht. Niet zo netjes. Ik kocht hier de afgelopen jaren regelmatig het Bruder speelgoed voor mijn zoons, maar helaas was dit de laatste keer.

Heel mooi speelgoed

Heel mooi speelgoed. Mijn kleinzoon was er super blij mee. Ik denk dat er nog veel aankopen zullen volgen.