Teleurstellend

Mijn ervaringen: Remiko rekent, net als de vooruitbetaling voor onderdelen, alles naar zichzelf toe. Het ligt eenvoudig niet aan hen. De klant moet - na vooruitbetaling- maar afwachten wat er dan verder met de order gebeurt. De klant wordt in principe geacht de gehele website te lezen en te begrijpen als het gaat om onderdelen, wanneer die eerst in Duitsland besteld moeten worden, dat dit tijd kost. Daarmee dekt Remiko zich dan zelf in , maar wel weinig klantvriendelijk. Rechtstreekse vermelding in een bevestigingsemail bijvoorbeeld over de afwikkeling van een dergelijke order-die-tijd-kost wordt alleen wat mij betreft summier op de rekeningpagina (winkelmandje) gegeven. Hoe lang het leveren dan gaat duren tast je vervolgens in het duister. Het staat toch allemaal op wel op de website wordt dan gezegd. Op een positief bedoelde feedback dit te wijzigen ten behoeve van meer informatie aan de klant wordt niet meer gereageerd Als het iets anders gaat bij dit bedrijf (bijvoorbeeld aanvulling van een geplaatste order) dan gaat het heel gemakkelijk bij Remiko mis. Ik heb 2x die ervaring. Combinaties van order aan aanvulling daarop blijken voor dit bedrijf moeilijk ook al email je daarover vooraf zeer uitvoerig. Bij die aanvulling betaal je dan dus gewoon weer verzendkosten. Uiteindelijk verweer tenslotte met persoonlijke opmerkingen als 'zwartgallig" en "het was niet een hele handige actie. Van de 15.000 klanten dit jaar is het u gelukt om de tweede te zijn die dit voor elkaar heeft gekregen". Geen enkel inlevingsvermogen voor de klant. Kwaliteit dienstverlening is zeker niet in overeenstemming met de kwaliteit van Bruder, die uitstekend is. Gelukkig zijn er ook andere verkopers in Nederland (of Duitsland) die Bruder-onderdelen leveren. In de reactie op deze feedback zult U vast lezen dat het -hoe kan het anders- dus allemaal niet aan Remiko ligt)

Zeer prettig

Gemakkelijk bestellen. Snelle service en bezorging

Als ik mijn kleinzoon zie hoe blij hij ermee is zegt dit genoeg.Zo echt ziet het eruit, goed afgewerkt,en super sterk gemaakt.

gewoon goed

besteld, degelijk verpakt, en op de aangegeven tijd afgeleverd

Altijd tevreden met de bestelde producten

Goede prijzen en website, leveringen worden op tijd verzonden. Inhoud levering altijd in orde.

Goed!

Prima producten. Alleen wel jammer dat dat we de beloofde verzendhuis niet ontvangen hebben

Onze kleinzoon is heel blij met zijn grote Bruder vrachtwagen!

Snelle levering!

Lekker man!

Goud dit, snelle levering en mooie producten

Onvolledige levering en geen reactie op mail

Mijn bestelling was niet volledig, zonder enige uitleg. Daarop heb ik een mail gestuurd met de vraag wanneer ik 2e levering mocht verwachten. Daarop nooit antwoord gehad.

Producten prima maar vriendelijkheid behoorlijk laag

Ik had een bestelling geplaatst en half uur later kwam ik erachter dat ik wat vergat. Ik mailde de klantenservice en ik kreeg een erg bod mailtje terug! Het was vrijdagmiddag.. misschien was dat het! Maar het heeft me er tot nu toe nog steeds van weerhouden datgene alsnog te bestellen wat ik toen vergat! Zou ik het an bevelen ja opzich wel.. Maar niet als je service en vriendelijkheid wil!

Goede en snelle service

Snelle en goede levering

perfect

zie boven genoemde wat wil je nog meer

Duidelijk, transparante en vlotte service

Jullie website is overzichtelijk en kan snel gevonden worden wanneer men zoekt via Google. Bestellen via jullie website gaat vlot. Levering was zeker en vast tijdig.

Ruime keuze

Prachtig speelgoed, snelle levering, goede prijs/kwaliteitsverhouding en vriendelijk personeel

Super mooi speelgoed. Goede prijs-kwaliteitsverhouding Snelle levering Vriendelijk personeel

Hele goede ervaring en snelle service

Goede ervaring en snelle service. Mijn zoontje is gek op bruder en al heel veel via de site besteld 👍

SUPER!

Het contact via mail en het verzenden van onze 1ste bestelling verliep vlot. Daarom een 2de bestelling geplaatst en ook hier is het contact vlot en snel, nu nog wachten op de levering, maar dat zal wel in orde komen.

Ik ontving de bestelling vlot. Keurig.

Goede en snelle service

Het bestelde van 3 items snel uit voorraad ontvangen. Helaas was 1 item defect. Na retour zending van het defecte snel een nieuwe ontvangen. Snelle levering en prima en snelle service. Ben heel tevreden over Remiko Bruder-Speelgoed.nl

Zeer tevreden over bestelling en levering

Goeie prijs-kwaliteit. Snelle levering.

Al een paar keer iets besteld, zeer tevreden!

Bestelde artikelen snel geleverd. Een door mij verkeerd geplaatste bestelling is na e-mail keurig teruggedraaid.

Snelle levering en beste prijs

Fast delivery, great service

Great from start to end