Reactie van het bedrijf
Goedendag,
Zoals ook reeds naar u gecommuniceerd, hebben we uw order rechtstreeks laten verzenden vanaf onze leverancier om deze op tijd bij u te krijgen. Dit is niet de normale procedure, maar omdat u had aangegeven het artikel voor een bepaalde datum te willen ontvangen en omdat het artikel bij ons even niet op de plank lag en pas een dag later zou binnenkomen, is er voor deze optie gekozen. Dat het artikel dan toch nog én een dag te laat daar weggaat en ook het transport blijkbaar niet geheel vlekkeloos is verlopen (wellicht vanwege een eiland-bestemming) is erg vervelend, maar helaas ook geheel buiten onze macht. Inderdaad was het ook voor ons moeilijk om de track en trace te ontvangen (wat we u ook hebben aangegeven) omdat we in dit geval niet het pakket zelf hebben verzonden, maar hadden uitbesteed. Al met al een vervelende samenloop van omstandigheden. We hebben getracht out-of-the-box te werken, omdat via de gebaande paden in uw geval het pakket sowieso niet op tijd zou zijn, echter nu ook niet, helaas.
Met vriendelijke groet,
Michael & Renate Koot