Gaaf speelgoed!

Gaaf speelgoed. Afspraken keurig nagekomen zoals vermeld op de website. Verbeterpunt zou de snelheid van verzending kunnen zijn, volgende dag in huis moet kunnen in deze tijd.

Snelle verwerking bestelling en levering op tijd tegen concurrerende prijzen

Via bruder-speelgoed.nl een aantal cadeaus besteld, aangezien zij een zeer ruim aanbod hebben tegen een concurrerende prijs. Bestellen verliep probleemloos, evenals de levering.

Snel Geleverd

Perfecto

Makkelijk te bestellen, ongeveer een week wachten en opgehaald in Ommen.

Snel en effectief

Duidelijke site, snelle service

Snelle levering Degelijke kwaliteit.

Kleinzoon van drie riep direct: WOUW!!! Wat wil je dan nog meer weten.

Leuk speelgoed snel geleverd.

Binnen een week geleverd, netjes verpakt. Bruder heeft stevig speelgoed dat tegen een stootje kan.

Geweldig sterk speelgoed

Prachtige speelgoed

Ruim assortiment

Een ruim assortiment en ook heel fijn dat je losse onderdelen kunt bestellen! De website vind ik niet heel overzichtelijk, maar na een aantal bezoekjes weet ik de weg te vinden.

Fijne zaak, groot assortiment en aantrekkelijke prijzen

Twee keer besteld inmiddels. Fijne zaak, Prima service en dito prijzen.

Snelle levering en goede servive

Goede producten en goede service.

Wij hadden een beschadigd product ontvangen, maar netjes, correct en professioneel opgelost.

Goede service!

Onze bestelling bleek kapot te zijn. Hierover een mail gestuurd en binnen een week kregen we een nieuwe toegestuurd! Hele fijne en snelle service!

Goede site en snelle levering.

Overzichtelijke site met eenvoudig bestelprogramma. Mijn bestelling us snel bezorgd, gelukkig op tijd voor de verjaardag van onze kleinzoon.

mooi binnen 3 dagen geleverd

goed op de hoogte gehouden van de verzending en levering.

Groot assortiment, snelle verzending.

Beetje onduidelijke website maar gevonden wat ik zocht. Snelle bezorging en goed verpakt.

top product

top speelgoed, kwaliteit, mooi vormgegeven, snel bezorgd. handige verpakking > papier, konden we gelijk versieren

Top!!

Geweldig speelgoed, super kwaliteit, mooi materiaal. Een goeie verkoper, fijne service en zeer behulpzaam!

Snelle levering, goede prijs en snelle levering

Snelle levering, goede prijs en snelle levering

Alles heel snel geleverd!

Mooi, sterk, veel speel plezier

Onze kleinzoon blij gemaakt met deze mooi Bruder auto!

Snelle levering mis wel een stang van de trailer om de oprijplaat vast te maken

Auto was niet Compleet. Mis wel een stang van de trailer om de oprijplaat mee vast te zetten. En ik moest de verjaardag van mijn kleinzoon op geven. Maar ik heb geen idee waar voor. Ik had wel een kleine verrassing verwacht.

Geweldig speelgoed met een lange duurzaamheid

Zoontje van 3 is er zot van. Alles wat een kind-boer zich wensen kan tegen een scherpe prijs. Snelle en veilige levering. Kortom alles in orde.

Snel en netjes afgeleverd

Snelle reactie en verzending en mooi product voor scherpe prijs. Ook het invullen van een uiterste leverdatum is mogelijk zodat men hier rekening mee kan houden.

Super speelgoed en snel in huis!

Super mooi speelgoed voor uren spelplezier! Snel thuis bezorgt en netjes verpakt. Al vaker hier besteld en zal zeker nog weer is wat bestellen.