Pluspunten
snelle communicatie
VerbeterpuntenBruder tractor na een dag een defect, dit viel volgens hen niet onder garantie. Een vervangend onderdeel moeten kopen na één keer loskoppelen.
Dank voor uw reactie, Zoals ook aan u aangegeven vallen schades ontstaan door gebruik niet onder garantie, ongeacht de periode waarin het euvel is ontstaan. Bepaalde onderdelen van de diverse modellen zijn kwetsbaar en bij (verkeerd) gebruik te beschadigen. Echter is de kracht van Bruder dat mocht een keer een artikel wel beschadigd raken, dat het dan vaak mogelijk is om met vervangende onderdelen het te repareren. Bij veel andere speelgoedmerken is dat helaas niet mogelijk. Met vriendelijke groet, Michael & Renate Bruder-speelgoed.nl
Pluspunten
prijs is zeer scherp en goede service qua verwerking en levering. Zo hoort het!
Pluspunten
snelle levering tegen een gunstige prijs
Pluspunten
Duidelijke instructies op de website over verwachtingen omtrent de bestelling. Item keurig stevig verpakt (een stuk extra karton ter bescherming van de auto!) Scherpe prijs!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Pluspunten
Bestelling vlot en correct afgeleverd
Pluspunten
Snelle levering en de tractor met aanhanger die wij bestelden is een groot succes bij onze zoon van 3 jaar oud!
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering en goede overzichtelijke site .
VerbeterpuntenNee mooie producten die in de normale speelgoedwinkels niet of nauwelijks verkrijgbaar zijn.
Pluspunten
VerbeterpuntenSlechte scharniertjes en erg beknopte handleiding
Dank voor uw reactie. Inderdaad zijn de Kidsglobe stallen helaas kwetsbaar op de scharnierpunten. Enerzijds is er gekozen om een zo groot mogelijk deel open te kunnen klappen om ook goed met de binnenkant van de stallen/loodsen te kunnen spelen, anderzijds zijn grote(re) kleppen daardoor ook kwetsbaarder voor overbelasting.
Pluspunten
VerbeterpuntenWebsite vind ik wat rommelig.
Pluspunten
Snelle levering,goede kwaliteit-prijsverhouding
Pluspunten
Voordelig geprijsd, ruim assortiment en snelle levering
VerbeterpuntenHet duurde even voordat de bevestigingsmail ontvangen werd
Dank voor uw reactie. In basis gaat de bevestigingsmail er automatisch uit. Helaas gebeurt het wel eens dat een spamfilter deze onterecht aanmerkt als spam, waardoor deze niet bij u aankomt.
Pluspunten
Snelle korrekte behandeling, en zeer faire prijzen.
Pluspunten
Snelle levering en solide speelgoed, waar je veel mee kan doen. Het youtube kanaal met voorbeelden is prachtig!
Verbeterpunten?
Pluspunten
Keurig op tijd geleverd, een blije kleinzoon!!
Pluspunten
Fantastische webshop voor kwaliteitsproduct Bruder. Nette prijzen en razendsnelle verzending. Mail wordt binnen een dag beantwoord.
Pluspunten
Snelle levering en communicatie.
VerbeterpuntenLagere verzendkosten of gratis verzendkosten boven ene bepaald bedrag.
Dank voor uw beoordeling. Aangaande de verzendkosten kunnen we vrij kort zijn: ook bij winkels waar het zogenaamd "gratis" wordt verzonden, betaald u die, alleen zijn de kosten toegevoegd aan de productprijs. Het jammere daarvan is, dat u bij 2 of meer producten dus zelfs nog meer portokosten betaald dan bij ons. Alleen wij maken de kosten inzichtelijk. Wel zo eerlijk, vinden we. Zie ook: https://www.bruder-speelgoed.nl/het_geheim_van_de_verzendkosten.php Met vriendelijke groet, Michael & RenateRemiko / Bruder-speelgoed.nl
Pluspunten
Levering spoedig en het speelgoed is goed.
VerbeterpuntenBereikbaarheid.
Anders dan veel speelgoedwinkels welke ook een webshop hebben, zijn wij alleen webshop. Echter...binnenkort openen we een afhaalpunt met showroom, zodat we beter bereikbaar zijn. Met vriendelijke groet, Michael & Renate Bruder-speelgoed.nl