Pluspunten
Snelle verwerking van de order.
Pluspunten
Producten makkelijk te vinden op de web-site en een vlotte levering. TOP!!
Pluspunten
Goede prijs en vlotte levering
Pluspunten
Vrij snelle levering, compacte verpakking
Verbeterpuntensite, zet bvb. bij het niet Bruder-speelgoed bij welke schaal van bvb. een schuur past bij welk Bruder-speelgoed i.p.v. dit in een algemene tekst te vermelden.
Dank voor uw beoordeling. Op de product specifieke pagina's staat voor het specifieke artikel de schaal vermeld. In basis zijn ook de suggesties aangepast op de maat van het bekeken artikel --> Vanaf een Bruder tractor verwijst de site door aar 1:16, bij Siku tractor 1:32 naar een loods 1:32. Alleen op de overzichtspagina's staan verschillende schalen op één pagina, maar met 1 klik bent u op de productpagina met specificaties. Met vriendelijke groet, Michael & Renate Bruder-speelgoed.nl
Pluspunten
Ruim assortiment en snel verzonden. Alles wat je zoekt in een webshop.
VerbeterpuntenVerzendkosten voor kleine zaken moeten eigenlijk iets lager. Overweeg brievenbuspost.
Dank voor uw opmerking. Als u alleen de postzegels als kosten ziet, snappen we de gedachte, echter is een (klein) item van A naar B krijgen niet alleen de postzegels. Zie ook: https://www.bruder-speelgoed.nl/faq.php#perpost Met vriendelijke groet, Michael & Renate bruder-speelgoed.nl
Pluspunten
Groot assortiment, goede prijzen en dito service!
Pluspunten
Goede prijzen, hoge kwaliteit en snelle afhandeling van de bestelling.
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt.
Positif
Aucun point positif à fermé de suite produit toujours pas recu mais demande une évaluation
SuggestionsTout est à revoir
Nous avons essayé à plusieurs reprises de vous contacter, mais à ce jour, vous n'avez pas du tout répondu à nos messages. Malheureusement, nous ne pouvons pas vous aider davantage dans cette voie. Cordialement, Michael et Renate Bruder-speelgoed.nl
Pluspunten
Snel en service gericht.
VerbeterpuntenSite is aan update toe.
Pluspunten
Super fijne service, goede prijs/kwaliteit.
Pluspunten
Keurig en snel geleverd goede prijs kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Alles super snel bezorgd
Verbeterpunten-
Pluspunten
zeer snelle levering
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Zeer tevreden. Is geleverd op de opgegeven datum. Was goed verpakt. Prima!!!nvt
VerbeterpuntenNvt.
Pluspunten
De bestelling kon ik vlot en eenvoudig doen en ook stond er reeds in de eerste mail dat ze enkele dagen geen mails of bestellingen konden uitvoeren. Ook op het sturen van een mail kreeg ik vrij snel antwoord. En ook kon ik de bestelling volgen via de speciale code die we kregen. Dus ik zeer tevreden.
Pluspunten
Onze eerste bestelling bij dit bedrijf, prima verlopen!
Pluspunten
VerbeterpuntenEr was een schade vast gesteld aan een figuurtje en we hebben dit gemeld/gemaild en nooit iets van reactie op ontvangen. Geen naservice...
Dank voor uw beoordeling. Zoals ook aan u aangegeven is, is garantie op artikelen beperkt tot productiefouten en transportschade. Schade welke is ontstaan door gebruik, wat in deze het geval was valt daar expliciet niet onder. We trachten de service te bieden welke er bij hoort, maar wel binnen de gangbare kaders. Omdat bepaalde speelgoedartikelen kwetsbaar zijn, is hier (ook vanuit de fabrikant) uitdrukkelijk het voorbehoud voor wat betreft wel/geen garantie. Mede ook omdat bepaalde artikelen vanwege detailniveau kwetsbaarder zijn. Met vriendelijke groet, Michael & Renate Bruder-speelgoed.nl
Pluspunten
Was voorruit van jeep afgebroken voordat doos geopend was. Foto's opgestuurd en binnen paar dagen nieuwe geleverd. Is natuurlijk voor niemand fijn, maar top opgelost!
VerbeterpuntenGa zo door! Misschien wel website bestelonderdeel moderniseren. Wij hebben een ' in onze achternaam. Vervolgens loopt hij bij stap 2 (Ideal) vast.