Kerst prima aan kunnen kleden met van Roekel

We hebben wat spellen en tafels gehuurd. Allemaal netjes volgens afspraak en voor een scherpe prijs. Voor herhaling vatbaar

Zeer prettig geholpen

Vooraf langs geweest er werd tijd voor ons genomen en div dingen werden ons uitgelegd en getoond wat kon. Bij afhaal stond alles netjes klaar en werd er meegeholpen met laden. De geleverde producten waren inderdaad makkelijk ( easy pop-up tent6x6 )op te zetten. De avond van het feest werd het door de gasten als prettig ervaren en leuk wij hadden actie pakket met fotobooth, 6ledtafels ,heaters en verlichtingsslangen plus krukken en led halve manen. Volgende keer als we wat nodig hebben gaan we zeker weer contact zoeken

Betaalbaar en uitstekend geregeld

Ivm feest thuis een tent en bijbehorende accessoires gehuurd. Alles snel georganiseerd, goede spullen die makkelijk op te zetten waren. En voor schappelijke prijs.

Top kwaliteit

Had een party tent, sta-tafels en en photobooth gehuurd voor een feest. Alles ging prima. Photobooth was een hit. Service van eigenaar Coen was top. Een aanrader.

Geweldige service. Leuke spellen. Een grote aanvulling op ons feest!

3 leuke tafelspellen gehuurd bij party verhuur van Roekel. Fijne communicatie. Spellen opgehaald en weer teruggebracht was makkelijk. Dank!

Zeer klantvriendelijk

De photobooth was een geweldige ervaring. Het maakt mijn feest helemaal compleet!

Top service en product

Vriendelijk en professioneel. Goed uitleg! Een echt aanrader.

Fijn bedrijf!

Perfecte service, vriendelijk, prettige communicatie en de producten exact zoals op de foto’s. Graag tot ziens!

top

goede service

behulpzaam goed materiaal

prima betrouwbaar

Geweldige Bruiloft foto's!

De gasten hebben genoten, heel veel foto's gemaakt. Het was een succes, volgende keer weer!

Goede service!

Goede service, Coen denkt mee en helpt op afstand.

Alles was keurig geleverd, de led statafels waren heel tof en makkelijk te vervoeren. Ook de led vazen en verlichting zorgden voor een gezellige sfeer. De tent was makkelijk op te zetten. Goed verzorgd allemaal. Prima in orde. Dankjewel Coen! De photobooth was echt geweldig en een aanwinst op mijn seventies party, wat een leuke foto's en die hoef je dan dus zelf niet te maken, maar dat doen de gasten zelf, daar hebben ze veel plezier in en nadien krijg je ze op een USB stickje mee. Super!

betrouwbaar goede service en uitstekende prijs /kwaliteitverhouding

Bij elk feestje wat wij geven stelt partyverhuur van Roekel nooit teleur. Mooi assortiment, prettig geprijsd maar ook echt heel vriendelijk en behulpzaam. Wat ook zeer prettig is dat de verhuurtermijn je geen stress bezorgt met op tijd terugbrengen!. Kortom aanrader !

Hier moet je zijn!!! voor het huren van compleet partytent

Onze dochter heeft afgelopen zaterdag haar inhaalfeestje gevierd +- 15 personen Met een geweldige Prof. Easy up tent! En toebehoren van Coen van Roekel! Echt het feestje is super geslaagd! Met zo,n partytent incl. Stroomkabels verlengkabels en ledverlichting, ledvazen, en een Biertafel met bankjes En met 2 Heaters was het zeer aangenaam in easy up tent! Volgende x gaan we weer huren bij Partyverhuur Van Roekel!!! Goed advies Zeer vriendelijk en behulpzaam Goed en duidelijk uitleg Gewoon top!!! Voor een scherpe prijs!!!

Goede service, vriendelijke behandeling

Let wel even op. Sommige buizen hadden geen kleurmarkering meer en de ducktape op de standaarden liet los. Was dit vergeten te vermelden bij het terugbrengen van de tent. Maar ik huur hier altijd naar volle tevredenheid.

Een geweldig aangeklede sweet 16

een mooie partytent, een speciaal sweet 16 foto doek, een sterrenhemel een foto booth en allerlei leuke led-attributen, was het sweet 16 feest fantastisch aangekleed dankzij vanRoekel.

Heel goed geholpen!

Fijne service en persoonlijk contact gehad met Coen. Wij hadden last minute wat specifieke wensen en Coen heeft het tot in de puntjes verzorgd voor ons. De volgende keer komen we terug. Ga zo door!

Compleet en niet duur

Prima feest gehad met de compleet ingerichte partytent. Was helemaal top!

Vriendelijk bedrijf met redelijke verhuurprijzen. Waren flexibel met retourbrengtijd

Een TOP bedrijf

We hadden 2 tenten van 6 x 3 gehuurd biju van Roekel. Bij het ophalen stond alles netjes in een rol container. Bij thuiskomst de tenten binnen één uur geheel opgezet en zag er keurig netjes uit . Een plaatje en zéér goede kwaliteit !! Meer dan tevreden over van Roekel. En dus een 10 met een griffel !!

Helemaal tevreden

Product voldeed aan verwachtingen

Snelle communicatie, denkt goed met je mee voor eventuele opties, fijne stevige tent, snel opgezet!

Zeer positief denkt mee erg prettig.Alleen jammer dat het niet kan worden bezorgd.Voor de rest top

Schras 28

6744WV Ederveen