Pluspunten

doen wat ze beloven

Pluspunten

Snelle service met prima producten geleverd. Eigenaar denkt in alles mee en is vriendelijk en attent. Uitstekende samenwerking ook bij terugbrengen producten.

Pluspunten

Klantvriendelijk/persoonlijke benadering Snelle reactie Goede kwaliteit materiaal

Prijs voor tentverhuur iets aan de hoge kant, maar werd goedgemaakt door alle positieve punten.

Pluspunten

Op een dinsdag een bestelling gemaakt voor de zaterdag erop en er kwam een snelle reactie van Coen! Erg blij mee, de gehuurde artikelen donderdagavond opgehaald, wat erg fijn is voor het voorbereiden van het feest! De volgende keer huren wij weer bij jullie!

Pluspunten

Flexibele en zeer snelle service. Meedenkende en vriendelijke medewerkers. Mooie materialen voor een zeer vriendelijke prijs.

Pluspunten

Snelle reactie op aanvraag. Uitstekende service. Laserguns gehuurd. Prima materiaal

Pluspunten

Een prima verhuurbedrijf voor een leuk en betaalbaar feest. Leuk en goed geholpen, leuk meegedacht en prima service!

Niets ten nadelen van maar het is nog een bedrijf dat erg groeiende is. Blijf aan de weg timmeren en probeer steeds professioneler te worden.

Pluspunten

Goede service, snelle levering.

Pluspunten

Vriendelijk, meedenkend en servicegericht.

Pluspunten

Goede service, goed materiaal, goede uitleg, goede bereikbaarheid

Ben helemaal tevreden ! Ga zo door !

Pluspunten

Coen van Roekel adviseert je goed over de spullen die je nodig hebt en geeft goede tips

Dit bedrijf gaat groeien, dat kan niet anders!

Pluspunten

vriendelijk, snel en deskundig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle reactie

weet ik nog niet, zaken nog niet afgerond!!

Pluspunten

Klant vriendelijk snel terecht

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantvriendelijk

Beperkte tijd om af te halen waardoor er veel drukte is.

Pluspunten

Van Roekel heeft mijn bedrijfsfeest gered. Ik denk dat wij op de natste dag van het jaar een BBQ hebben georganiseerd. Twee dagen voordat mijn evenement was heb ik in lichte paniek Van Roekel gebeld en ze hebben me geweldig geholpen. Snelle service, goed materiaal en prima advies. Zaken waar ik zelf niet aan gedacht had, stonden gewoon voor me klaar! Fijn!

Pluspunten

xxxxxxxxxxxxxxx

Pluspunten

Goed contact en goede prijzen.

Pluspunten

Flexibiliteit

Pluspunten

Er werd goed meegedacht over de mogelijkheden ons feest leuk aan te kleden. Er is, zeker in vergelijking tot andere verhuurders, een grote keus aan materialen en artikelen om het feest op te luisteren.

nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Snelle reactie (ook bij het niet op voorraad hebben van een partytent) - Klantvriendelijk

Pluspunten

Prima service en prijs, goede kwaliteit party tent, behulpzaam met in- en uitladen, top!

Pluspunten

vlotte service, goed product (bluetooth speaker)

Op de factuur staat achter het borgbedrag 21% BTW. In de praktijk wordt dit ook niet berekend, maar dit is wel verwarrend. Op het borg bedrag hoort nl. geen BTW te worden geheven omdat dit buiten de feitelijke transactie/dienst staat.

Schras 28

6744WV Ederveen