Pluspunten

Wij wonen in Arnhem hebben een partytent gehuurd bij van Roekel echte een top bedrijf kom zijn afspraken na en goede service.zeker de moeite waard als ik weer wat nodig heb ga ik zeker terug naar van Roekel. nog bedankt

alles was naar wens

Pluspunten

Alles was perfect geregeld!

Pluspunten

Gevarieerd aanbod van producten, alles word duidelijk omschreven, makkelijk in de omgang, vanaf het eerste contact een goed gevoel over party verhuur van roekel

Naar mijn idee werkt het text vak om in contact te komen met jullie niet helemaal zuiver, wanneer ik een woord fout getypt heb en ik druk op backspace komt het woord ergens anders in het kader weer tevoorschijn. Dit heb ik gehad via het bestellen op mijn Sony Xperia z3

Pluspunten

Ik en een vriend hielden samen een eindexamen feest en we moesten binnen 3 dagen nog 3 bierpongtafels regelen. We belden party verhuur van Roekel, maakten direct een afspraak, en 2 dagen later kon ik ze ophalen. De service van dit bedrijf is zeer goed en ik zou het dan ook zeker aanraden. Ook waren we over de prijzen zeer te spreken.

Wij hebben geen verbeterpunten voor dit bedrijf kunnen ontdekken en wensen het veel succes in de toekomst!

Pluspunten

snelle reaktie. goede service

niet

Pluspunten

Statafels gehuurd voor feest thuis. Snelle reactie (offerte) op aanvraag, telefonisch goed bereikbaar. Goede service.

Pluspunten

Goed persoonlijk contact.

Pluspunten

Goede service en nette afwikkeling

Pluspunten

Goede service, snelle mailing, goede uitleg!

Nvt

Pluspunten

- Goed advies - Heel veel mogelijkheden - Super klantvriendelijk - Zelfs laat in de avond nog bereidt om iets langs te brengen wat ontbrak, geweldige service! - Bedankt voor alles Koen, echt top!!

Pluspunten

Doet aanbevelingen die erg nuttig zijn.

Geen.

Pluspunten

Snelle en goede service!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en ordentelijk geholpen.

Pluspunten

Prima service en vooral de pakketten zijn ideaal. Nu heb je in een keer alles bij elkaar om een spetterend feest te geven. Er wordt ook met je meegedacht over andere spullen die je nodig hebt. Goede service voor een goede prijs. Zeker een aanrader en wij gaan hier zeker vaker spullen huren.

Pluspunten

Snelle levering, meedenkend, goede kwaliteit tenten.

Pluspunten

Snelle communicatie, geen gedoe, borg snel terug

Nvt

Pluspunten

het is een fijn bedrijf om mee samen te werken ,ze zijn erg klant vriendelijk !

Pluspunten

- goede communicatie, alles netjes verzorgd, en alles op tijd.

Pluspunten

mooie tent! snel opgezet, zoals was beschreven, netjes verpakt, grote flexibiliteit van de verhuurder

Pluspunten

Klantvriendelijk. Vertrouwen in de klant Pima materiaal. Gemakkelijke betaling Snelle terugstorting van de borg

Pluspunten

Ik heb het huren van een partytent met statafels als erg prettig ervaren bij Partyverhuur van Roekel. De kwaliteit van de partytent is erg goed en was gemakkelijk op te zetten. Het huren zelf is erg fijn. Je huurt per feest (en dus niet per dag) wat heel veel scheelt in de huurprijs vergeleken met andere verhuurders waar je per dag betaald. Voor het weekend ophalen en na het lange pinksterweekend terugbrengen was in overleg geen enkel probleem. Ik huur hier graag nog een keer.

Er werd bij elk contact door de verhuurder gevraagd of ik interesse had in het huren extra's, zoals lampen, koelboxen, geluidinstallaties of ander feestaankleding. Hoewel ik snap dat dit een belangrijke mogelijkheid is voor extra inkomsten was het vier keer vragen wel erg vaak.

Pluspunten

Snelle service en klantgerichtheid voor een goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Ga zo door

Pluspunten

Ruime keuze in assortiment voor elk feest Goede kwaliteits/prijsverhouding Eenvoudig bestellen en ophalen Behulpzaam en adviserend

Schras 28

6744WV Ederveen