Pluspunten
overzichtelijk pakket. Makkelijk op te bouwen
VerbeterpuntenDe opbouwtijd is met 2 personen wel wat langer dan het half uurtje dat was aangegeven
Pluspunten
Na gemaild te hebben namen ze vrijwel direct telefonisch contact met ons op. Dachten mee en hadden goede ideeën. Partytenten waren makkelijk in elkaar te zetten en de heaters gaven een goede warmte af. Kortom, geslaagd!
Pluspunten
Klantvriendelijk, veel keuzemogelijkheden, mail wordt snel beantwoord
VerbeterpuntenOverdag telefonisch niet bereikbaar
Beste H van Houten, bedankt voor uw reactie. Telefonisch zijn wij dagelijks bereikbaar van 18:00-23:00 uur en op zaterdag van 9:00-21:00 uur, tijdens uw feest en op zondag zijn wij voor vragen ook bereikbaar. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Coen van Roekel
Pluspunten
Prima snelle communicatie en goede afspraken zijn er te maken met Coen!
Pluspunten
Alles wat tip top in orde. De partytent was door de uitleg eenvoudig op te zetten. Het was makkelijk en overzichtelijk. Wat fijn is dat alles voor een feest vanuit 1 plek te huren is, zoals ook de biertap, de bierfusten en glazen. De overgebleven fusten konden weer ingeleverd worden, wat een groot voordeel is. De led bar, led vaas en gekleurden lampen zorgden gelijk voor een leuke sfeer in de tent. Het feest was zeer geslaagd, het was een feest met live muziek, en er is heel wat afgedanst, we hebben veel complimenten gekregen hoe leuk het feest was en goed georganiseerd. Bij een volgend feest gaan we zeker weer bij partyverhuur van Roekel huren.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
alles goed geregeld en goed meegedacht!
Pluspunten
Super enthousiaste mensen! Goede kwaliteit spullen! Prijs-kwaliteit verhouding is top. Dit bedrijf denkt met je mee en komt haar afspraken na, helemaal geweldig.
Pluspunten
Flexibel in halen en brengen zonder extra kosten. Prima materiaal en de communicatie loopt erg goed.
Pluspunten
I.v.m. de voorbereidingen van het feest, was het fijn dat we de tent 2 dagen eerder konden ophalen. Tent was makkelijk op te zetten.
Pluspunten
Makkelijk op te zetten grote mooie tent met goedwerkende verlichting, heaters etc. De tent kon donderdagavond al opgehaald worden voor het feest in het weekend en hoefde maandag pas terug gebracht te worden. Soundbar erbij was ook erg fijn!
VerbeterpuntenGeen, is erg goed bevallen.
Pluspunten
Top geregeld en goede service. 4 dagen huur voor 1 prijs dus relax opbouwen en afbouwen! Mooi en compleet pakket voor een geslaagd feest!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Er werd snel gereageerd en creatief meegedacht. De kwaliteit van de geleverde spullen was erg goed en het heeft een geweldig feest opgeleverd !
Pluspunten
Afgelopen weekend de zwarte pagodetent 3x6 meter gehuurd. Deze is uitstekend bevallen. Zelfs met hevige regen hebben we heerlijk gefeest in de tent. We kregen ook veel complimenten over de chique uitstraling van de tent. De heaters, statafels, verlichting ledvaas en glazen maakten alles compleet. De service was overigens echt top. Er is veel vertrouwen in de klant wat erg prettig is. Zeker aanbevelingswaardig!!!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Van Roekel levert materialen met een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding. Prima concept met complete, professionele pakketten voor allerlei soorten feesten. Vragen worden snel beantwoord en hij denkt goed mee. Ook veel complimenten gekregen van onze gasten (feest van 80 personen).
VerbeterpuntenFoto's op website kunnen professioneler. Klanten krijgen daardoor een nog beter gevoel en beeld van het assortiment.
Pluspunten
- het huurbedrag is per feest (en niet per dag). Dagje eerder ophalen was geen probleem. - Zeer persoonlijk en betrokken - Mooie en kwalitatief goede spullen ! - Pakket(verhuur) zeer uitgebreid - Prima prijs-kwaliteit-verhouding
Pluspunten
Wij hebben Partyverhuur van Roekel als prettig ervaren. Geen probleem met het switchen van de artikelen. Werking van de artikelen wordt goed uitgelegd. Ook wordt er meegedacht over andere oplossingen. De artikelen zijn van goede kwaliteit. Mooie website.
VerbeterpuntenOm de artikelen te bekijken is de garage aan de krappe kant. Als de spullen zouden zijn uitgestald, dan geeft dat een beter beeld.
Beste J. en L. te Dorsthorst, Bedankt voor uw reactie, mooi dat u de garage benoemd. Door de groei van afgelopen jaren is de opslag te klein geworden en verhuizen we over 1 maand naar een grotere locatie met Showroom! U kunt hier dan alle artikelen zien en er staat altijd een kopje koffie klaar. Ook is het vanaf 1 november mogelijk om voor het feest op gesprek te komen om alles te bezichtigen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Coen van Roekel
Pluspunten
Snelle reactie op mail met vragen, fijn telefonisch contact met verdere tips, alles keurig netjes bevestigd etc., de spullen stond op tijd klaar.
VerbeterpuntenDe sta tafeltjes vonden we een beetje wankel en sommige bladen zagen er lelijk uit.
Beste Loeke, bedankt voor uw reactie, Jammer om te horen dat de statafels niet helemaal goed bevallen zijn. Voor de stabiliteit hebben de statafels verstelbare pootjes hiermee kunt u de statafel waterpas zetten. De bladen met een beschadiging zijn ondertussen vervangen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Coen van Roekel
Pluspunten
Snelle service, makkelijk te reserveren, vriendelijk, meedenkend
VerbeterpuntenJammer dat ophalen en terugbrengen alleen 's avonds is.
Pluspunten
Snelle reactie op aanvraag, gunstige prijzen, uitstekende uitleg voor het opzetten van de tent compleet pakket, incl. stormbanden
Pluspunten
Vriendelijk, goed materiaal en niet duur
Pluspunten
Goed materiaal, goede service en tegen een redelijke prijs.
VerbeterpuntenTip. Geen kleurverlichting bij zwarte pagodetent leveren.
Beste G. Struve, Bedankt voor uw reactie, aangezien u een diner bleek te hebben zal ik u de volgende keer witte verlichting meegeven, ook met de nieuwe verlichting welke te bedienen is met de afstandsbediening is het mogelijk om zelf de kleuren/witte verlichting en lichtsterkte te regelen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Coen van Roekel
Pluspunten
Partyverhuur van Roekel is een professionele, klantvriendelijke organisatie die een goede service bied. De tenten en artikelen zien er goed uit. Het opzetten ging ook heel makkelijk. Zeker het Urban thema gaf een leuk effect. Wij raden partyverhuur van Roekel aan iedereen aan.
Pluspunten
prijs/kwaliteits verhouding is goed. flexibel met ophaal en terugbreng mogelijkheden. Snelle reacties per mail of telefoon.
Verbeterpuntenvermelden op de site dat er bij de huur van een partytent nog excl gewichten worden geleverd en berekend.
Beste J. Baars, Bedankt voor uw reactie, het gebruik van gewichten is altijd een optie, wij raden het alleen wel aan om zo de tenten gemakkelijk en snel te kunnen vastzetten. Met vriendelijke groet Coen van Roekel
Schras 28
6744WV Ederveen