Dik in orde

Alles compleet en keurig verzorgd.

top service

Ons feest was nog leuker door de leuke aankleding en goede service van Partyverhuur van Roekel! De verlichte statafels zijn erg handig en zien er super leuk uit gelijk meer zweer..toppie

Top geregeld allemaal!

Kinderen hebben super leuke avond in het bos gehad met de lasergames

Goed geregeld!

De perfecte sfeer makers!!

Fantastische ledbar en tafel gehuurd!! Meteen een feestelijke uitstraling voor een schappelijke prijs!

zeer tevreden over de prijs en product

duidelijk en goede service

enthousiast leverancier

Tweede keer zaken mee gedaan, enthousiasme is groot, je krijgt wat je verwacht.

Zeer prettig

Grootste probleem bij verhuur is altijd gebrek aan flexibiliteit voor ophalen en brengen. Zeker hier was de ervaring wat mij betreft erg prettig bij Van Roekel aangezien daar heel makkelijk me omgegaan werd.

Prettig bedrijf om iets te huren.

Komt de afspraken na.

Snel en meedenkend

Binnen 1 telefoontje alles geregeld en diezelfde dag nog mogelijkheid tot ophalen.

Bij de bestelling goede service gehad.Werd netjes terug gemaild of de bestelling goed was en of ik misschien niets vergeten was.Dat vindt ik nog eens een goede service.

Vriendelijk en meedenkend

Tweede keer dat ik bij van Roekel materialen huur voor een straatfeest. Wederom prima materialen en vriendelijk geholpen. Ik raad hen zeker aan en kom hier zeker weer terug!

Klantvriendelijk

Zoals gezegd, klantvriendelijk en altijd behulpzaam.

Heel goed.

Geweldige service, donderdag halen, maandag terugbrengen, goede tips, wat statafels erbij, en het was veel minder statisch dan vorig jaar. Volgend jaar weer!

flexibel en klantgericht

Prima spullen, mn de "easy up" partytent was boven verwachting. In de aanloop naar ons feest werd goed meegedacht over de te huren spullen, prettige afstemming over halen en brengen, waarbij zelfs buiten openingstijden inleveren mogelijk bleek. Geen gedoe over enkele gebroken glazen en hulp bij in/uitladen. Aanrader dus!

Goed service en vriendelijk

Goede service Duidelijke afspraken en zeer klantvriendelijk. Fijn bedrijf om iets te huren voor een feest.

goed meegedacht. goede service

heeft goede en leuke en praktische voorstellen om een feest gezellig aan te kleden. ook de service van het in en uitladen is prima

Goede service en denkt mee met de klant.

Partyservice van Roekel doet net dat beetje extra. In alles heel behulpzaam. Wij zijn super tevreden en hebben een mooi feest kunnen organiseren!

Klantvriendelijk bedrijf

Alles stond netjes klaar. leuk bedrijf met een goede service.

goed materiaal, goede afspraken mee te maken, betrouwbaar

goed materiaal, goede afspraken mee te maken, betrouwbaar

Prima geregeld

Op laatste moment tent gehuurd. Relaxte service en ideaal een link opgestuurd hoe m in elkaar te zetten.

heel vriendelijk en behulpzaam

super snel alles geregeld ,en snelle reactie

Pluspunten

Absolute top bedrijf Op de Pasar Malam hebben wij de halve assortiment gehuurd voor in de sporthal in één woord adembenemend mooi . Dank daarvoor.

Pluspunten

prima service

Schras 28

6744WV Ederveen