Pluspunten

Snel en vriendelijk contact. Aantrekkelijke prijs.

Pluspunten

Alle tijd bij kijkafspraak, bij afhalen stond gehuurd materiaal alles klaar om un te laden, maar toen 1 van de gehuurde apparaten niet bleek te werken, kon ik daar 's avonds over bellen en heeft Coen zich tot jet uiterste ingespannen om het op te lissen; perfect!

Pluspunten

Flexibel in de huurtijden. Groot aanbod! plezierig in omgang.

Showroom klaarmaken zodat alles goed te zien is. 2 inleveravonden ipv 1

Pluspunten

Goed uitgedachte pakketten waarmee je je feest goed kunt aankleden. Zeer vriendelijk en kundig personeel. Kwalitatief goed materiaal, bv de easy-up tenten.

Pluspunten

Erg flexibel met afhalen en goede partytent.

Pluspunten

Voor een vriendenweekend waren we op zoek naar activiteiten. Ik belde Coen voor de huur van een aantal bumperballz. Maar door het meedenken van Coen besloot ik daarnaast ook nog een set laserguns te huren. En o wat was dat een goeie zet! Het weekend is mede daardoor een groot succes geworden! Dank je wel Coen! En, die laserguns mag je voortaan voor elk vriendenweekend leveren!

Pluspunten

Spontaniteit, kennis van zaken

Eerdere openingstijden doordeweeks

Pluspunten

Perfect afspraken te maken en goede uitleg hoe op te zetten.

Klein puntje. De elektrische heater was goed misschien net iets te weinig kracht voor de hele tent. Voor de rest perfect.

Pluspunten

Uitgebreid assortiment, zeer behulpzaam en vriendelijk geholpen.

Nee

Voorkom de vraag om een beoordeling direct nadat de spullen zijn gereserveerd en deze nog niet zijn ontvangen/gehuurd.

Pluspunten

Wat een goed verhuur bedrijf zeg. De communicatie verliep echt prima, alles was bespreekbaar en er wedr absoluut niet moeilijk gedaan. Er werd zelfs vanuit het bedrijf meegedacht over eventuele mogelijkheden en veranderingen in het pakket vanwege mogelijke kortingen die we dan zouden krijgen. Dit is absoluut een aanrader voor een ieder die wat wilt huren !! Daarbij ook de gehuurde artikelen waren echt top, ze hebben ons bruiloft feest echt geheel AFGEMAAKT, dit was een veel besproken item.

Pluspunten

Snel schakelen en meedenken. Het overleggen tussendoor loopt ook snel via Whatsapp. De spullen waren van perfecte kwaliteit en de prijs was veel voordeliger dan waar dan ook in Nederland.

Ik ben heel tevreden!

Pluspunten

Snelle reactie. Netjes verzorgd.

Accessoires die je kon bij huren kon ik op de site niet vinden. Ook de afleveroptie kon ik niet aanklikken. Mailen erover ging overigens prima.

Pluspunten

Heldere uitleg. Vriendelijke behandeling Uitstekende service.

Pluspunten

Goede materialen / goede prijs - kwaliteit verhouding / klantgericht / servicegericht / prettig contact.

Pluspunten

Alles snel en makkelijk geregeld. Goede service, denkt met je mee. Top!

Geen, eerlijk gezegd

Pluspunten

Bijzonder vriendelijk en behulpzaam, er wordt goed meegedacht, mogelijkheden uitgelegd maar niets opgedrongen.

Pluspunten

Efficiënt en behulpzaam

Website

Pluspunten

Snel gereageerd elke keer! Goede service! En aardig personeel! Leggen alles even uit goed.

Pluspunten

uiterst correct zeer vriendelijk goede prijs-kwaliteit verhouding meedenkend goed assortiment behulpzaam

nvt

Pluspunten

Topservice en zeer klantvriendelijk

Pluspunten

Goede service, prima spullen en een hele faire prijs. We konden de (tent, tafels, stoelen, vloerbedekking en serviesgoed) donderdag avond halen en hoefden deze pas maandagavond weer terug te brengen. Dat was erg prettig.

Pluspunten

Snelle levering Prims Kwaliteit gehuurd materiaal

Schras 28

6744WV Ederveen