Vreemde reactie bij retour sturen ip camera

Bij ip camera retour sturen. Een RMA nummer van een de medewerkers ontvangen. Even later een email dat de ip camera niet retour kon vanwege een reeds aangemaakt admin account op de camera. Teruggemeld dat dit nergens op de site of b.v. bij het product vermeld staat. Uiteindelijk toch teruggenomen door camerashop

kei goed

Kei goed

Goed en snel bereikbaar. Goed en advies op maat. Makkelijk en snel besteld. Netjes afgeleverd. Makkelijk te installeren. Handleiding kort en bondig, Top!

Snelle en correcte levering

Correcte levering van mijn bestelling

Met camerashop24 lukt het zeker!

Ik kreeg niet alleen prima advies bij de keuze van de toestellen, maar op mijn vraag ook een gedetailleerde technische uiteenzetting over schakelingen met switches, router, nvr en camera's. Elke vraag werd bijna onmiddellijk beantwoord en dat zonder ik al iets besteld had! De bestelling en de levering verliepen vlekkeloos. Achteraf was er een klein garantiegeval dat ik mailde en ik kreeg onmiddellijk een RMA nummer voor de verdere afhandeling. Ik kan camerashop24.nl alleen maar aanbevelen!

Contact over levering door PostNL

Het product kunnen wij nog niet beoordelen, want het is ons niet geleverd door PostNL. Wel hadden wij contact met iemand van Camerashop24.nl . Wij zijn over dat gesprek zeer tevreden. Zij zullen zelf ook goed in de gaten houden of het geleverd wordt. Hun voortreffelijke aanbod: Hoe kunnen we het goed maken. hebben wij afgeslagen. Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen. En

super bedrijf

heb een dome camera gekocht , tijdens het instaleren bleek die niet te doen wat ik verwachten ( meschien fabrieks fout of instalatie fout of transsport fout ) maar contact gezocht en uitgelegt van situatie en hebben een duurdere opgestuurt met bij betaaling van mijn kant en nu is het super , vind het netjes opgelost en netjes geholpen super bedrijf kunnen andere van leren

Zeer goede ervaring. Ik ben goed geholpen. Ik heb het camara systeem zelf geïnstalleerd, als ik iets niet begreep kon ik ze bellen en hielpen ze me heel goed.

voortreffelijk

snelle levering en perfecte uitleg.

Snelle levering/goede helpdesk

Snelle levering, en dankbaar dat dit bedrijf telefoonisch bereikbaar is!Zeer kundige helpdesk thx

Zeer vakkundig telefonisch advies gekregen. Ik heb samen met een medewerker een systeem samengesteld en heb het pakket in de winkel opgehaald. Kort samengevat.. Top bedrijf!

Snelle levering, maar retour met geld terug niet mogelijk

Als bedrijf wat besteld, onderdeel stuk, maar dit kan nooit volgens de hulplijn. Retour gestuurd, maar kan geen geld retour krijgen omdat we als bedrijf besteld hebben. Dit valt me tegen. Ik moet maar wat anders bestellen op de site, maar heb niets nodig.

Heb mijn camera snel binnen ,alleen jammer genoeg kon ik nog niet aansluiten op mijn tv , omdat ik een onderdeel mist . Gelijk gebeld en ze sturen het zonder extra kosten voor mij op.al vast bedankt voor de goede service.

Goede klantenservice

Ik ben zeer tevreden over het goede advies dat ik gekregen heb. Het geadviseerde product besteld, snel geleverd, en het systeem werkt weer. Dank hiervoor.

Goede producten voor een schappelijke prijs.

De afhandeling ging heel snel, alleen de levering liet iets langer op zich wachten dan in de eerste mail werd aangekondigd (zaterdag werd woensdag), maar de producten zijn verder zeer degelijk en mooi van kwaliteit

goed product, prima service, snelle levering, zeer netjes verpakt

Komt zijn afspraken na. Goed produkt.

Snelle levering voor een goede prijs.

Geen oplossingen bij problemen

Probleem gemeld maar kreeg hulp uit een boekje, deze punten had ik zelf ook al uitgezocht... na 6 september niets meer gehoord dus waarschijnlijk is de camera weg gegooid geld!

supersnelle levering en geweldige service.

heb 2 cameras besteld en wat toebehoren. na ontvangst bleek dat er een verkeerde geleverd was. kan gebeuren. dit is kosteloos omgewisseld en voor het "ongemak" een kleine tegemoetkoming gekregen. al met al super geregeld en afgehandeld

Prima!!

Goed verpakt en snel geleverd!

Ik ben goed en snel geholpen geweest door Ilona (nogmaals dank). Goede webshop met concurrentiële prijzen.

Fijn bedrijf

Nog dezelfde dag kreeg ik mijn offerte toegestuurd. De dag erna had ik mijn camerasysteem binnen. Helemaal compleet met nog een extra hdmi kabeltje, waar ik zelf niet aan gedacht had. Dank jullie wel en ook voor het gratis kado bij mijn bestelling. De dashcam komt zeker van pas. Ga zo door!

wachthoevestraat 2

3209 BK Spijkenisse

Over Camerashop24.nl

Camerashop24 is gespecialiseerd in camerabewaking voor de particulier en het MKB. Wij hebben een webshop en een fysieke winkel in Spijkenisse. We richten ons op het leveren van uitstekende kwaliteit en service. In ons ruime assortiment vindt u verschillende beveiligingscamera's. Van HD camera's tot ultra HD 4K systemen en alles ertussenin.