Pluspunten
goede levering
Verbeterpuntenproducten iets te prijzig
Pluspunten
Prijzen zijn oke.
VerbeterpuntenLevertijd waardeloos.
Pluspunten
- Laagdrempelig communicatie. - Duidelijke omschrijving op de website. - Snelle levering. - Goed verpakt.
Verbeterpunten- Er staat op de site dat het de volgende dag geleverd wordt maar dit is de dag erna pas. Heb op verschillende sites gelezen dat meer mensen dit hadden. Voor mij was het niet storend, alleen goed om rekening mee te houden.
Pluspunten
Heel gastvrij ben ik ontvangen en goed geholpen, er is alle tijd genomen om uitleg te geven over de verschillen in lenzen voor op mijn smart phone. Ook kreeg ik de kans om ze uit te testen.
Verbeterpuntenshowroom buitenshuis.
Pluspunten
+ Als enige bedrijf een product bundel aangeboden van "BlackEye", tegen zeer scherpe prijs. + Snelle levering ondanks lange levertijd indicatie (binnen 2 dagen ontvangen ipv 3-4 dagen zoals aangegeven). En het was ook nog besteld in het weekend in de avonduren.
Verbeterpunten- Misschien indicatie erbij zetten op site voor hoelaat je iets kan bestellen om het de volgende dag te kunnen ontvangen.
Pluspunten
Prima levering, en duidelijk gecommuniceerd wanneer alles ging komen. De lenzen zijn gezien de prijs kwaliteit prima, nu lekker hobbiën.
Pluspunten
Kreeg een produkt geleverd dat bij uitproberen stuk bleek te zijn. Na melding werd dit zonder discussie kosteloos een nieuw examplaar toegestuurd.
nvt
Pluspunten
Communicatief, proactief, sympathiek
Pluspunten
Snelle, correcte levering met goede communicatie
Pluspunten
Zeer persoonlijk en deskundig!
Pluspunten
Goede adviezen, goede levering.
VerbeterpuntenVergeet niet soms een vraag te beantwoorden.
Pluspunten
Apparaat past niet op mijn 360 fly ivm schtoefdeaad ipv kliksysteem. Maar kon de verpakking onmogelijk netjes openmaken dus ruilen zal niet kunnen. Wauw....nog geen 30 minuten van het plaatsen van deze opmerking en nog wel op zondagavond krijg ik een reactie dat het toch opgelost kan worden...Indrukwekkend.....ga natuurlijk meteen de beoorxeling dus aanpassen
Verbeterpuntennu begrijp ik dat er twee verschillende aansluitingen zijn maar dat kon ik in uw presentatie niet opmaken. Ik had beter kunnen informeren maar ja . Kopen in een winkel is dan toch beter
Beste Jos, er zijn inderdaad 2 verschillende systemen voor de 360fly. De houder die besteld is werkt alleen met de HD versie (kliksysteem) en niet met de 4K versie (schroefdraad). Ik kan helaas geen retourmelding of email van je terugvinden waarin je dit probleem aangeeft. Het is inderdaad zo dat de verpakking niet onbeschadigd geopend kan worden, maar ik had toch graag van je gehoord over dit probleem. Ruilen is helaas niet mogelijk aangezien 360fly de accessoires voor de 4K versie niet geleverd heeft, maar retour sturen en geld terugkrijgen behoort nog steeds tot de mogelijkheden. Daarom is er zojuist een retourmelding aangemaakt zodat je de houder kan terugsturen. Er zijn wel alternatieven leverbaar. Ik hoor graag even van je. Thoma
Louis Armstrongstraat 16
3813 ZL Amersfoort
Smartphone fotografie is booming en met een reden. Je hebt je smartphone altijd bij de hand en de camera's op je toestel worden steeds beter. Een foto is zo gemaakt en gedeeld! Niet alleen het maken van foto's met je smartphone is nu super simpel, maar door alle apps en social media zo gepimpt en gedeeld. Even bijsnijden, draaien, scherpstellen of een filter erover heen en delen maar. De mogelijkheden voor het fotograferen met je smartphone zijn echt eindeloos en helemaal met de handige tools die je hier kunt kopen. Een foto dichtbij maken van een bloem of insect kan met de macrolens, een grappig effect bereik je met de fish-eye en met de groothoeklens leg je dat mooie uitzicht vast.