Snel, goedkoop en grote voorraad

Snelle levering, goedkoop en grote voorraad

Goede producten...ruime keuze en snelle levering!

Goedkoopste prijs

gebeld, besteld, en snel afgeleverd !!

Snelle en duidelijke afwikkeling van de bestelling. Alles netjes keurig op tijd geleverd ondanks de huidige corona crisis. Chapeau !!

Snelle levering.

Prima en snel ontvangen !

Gewoon een goede ervaring

Goede en ook snelle levering

Goede en snelle levering bij de bestelling online

Snelle correcte levering

Snel en goed

snel verzenden en voor redelijk prijs

snel verzenden en voor redelijk prijs

Supersnelle bezorging.

Op vrijdag besteld en op zaterdag in huis, in coronatijd! Super!

Goedkoper dan andere internet winkels. Snel geleverd kortom Super

TOP, merci

Livraison rapide, très bien emballé, site très sérieux, je recommande, merci.

Snelle levering van mijn glue

Super fijn product van loreal, superglue! Snelle levering... helemaal top!

alles mooi verpakt en snel geleverd

Al meerdere malen besteld nooit problemen.

ik moet de verf nog gaan uitproberen maar dat ga ik straks doen. voor zover goed

Snelle levering, juiste producten, keurig verpakt. Prima!

Helemaal netjes, zoals het hoort. Gelukkig wist ik het nummer van de haarverf, dus het resultaat is ook goed gelukt. Nu dat de kappers gesloten zijn, is dit een uitkomst!

prima levering en duidelijke site.

Ik ben goed op de hoogte gehouden van de levering. De levering is keurig op tijd afgeleverd. De site is duidelijk. Je weet waar je aan toe bent. Een en ander gebeurt zoals je mag verwachten en zoals het hoort. Ik zal zeker nieuwe bestellingen plaatsen.

Service top!

Ik kreeg mijn bestelde haarverf binnen maar bleek het verkeerde nummer te zijn. Gelijk gebeld en werd keurig geregeld . Het juiste nummer kreeg ik een dag later en het retour pakketje kon ik aan de chauffeur mee terug geven .

Ik heb tot nu toe 2 keer bij jullie haarproducten besteld en deze zijn tot heden heel goed bevallen en ik raad het ook aan al mijn vriendinnen aan, zeker in deze tijden...

Helaas niet genoeg voorraad en verkeerd product geleverd.

Ik had 3 tubes haargel besteld, ontving er slechts 1. Vervolgens had met per ongeluk het hele bedrag terug gestort, waarna ik opnieuw, een aangepast bedrag moest betalen. Bij ontvangst bleek dat ik een verkeerd product had ontvangen. Dames plastic handschoenen ipv heren. Er werd geen nieuw product geleverd, maar 15% korting aangeboden. Hier heb ik dus niets aan... Er wordt niet meer gereageerd. Helaas, niet weer.

Perfect!

Ondanks de Corona crisis, had ik de bestelling de volgende dag al in huis!!

Goed produkt, snel geleverd

Ik heb haarverf besteld en deze is goed. Top

Millsebaan 11

5402LV Uden