Goede service, mooi materiaal

Fijne en snelle communicatie via mail. Mooi resultaat

top

super snel geleverd

Super geholpen, goede kwaliteit, prijs klopt

Prima, precies gedaan wat we wilden en snelle levering!

snelle en correcte levering

Makkelijk bestellen, website is duidelijk. Informatie omtrent aangeleverde gegevens en verdere verwerking duidelijk. Snelle levering. Prijs/kwaliteit prima.

Top geregeld . Doet wat ze zeggen. Opdruk aan buitenkant is niet handig. Misschien aan laten vinken

Top geregeld

Alles online geregeld, zelfs de opmaak en dat ging prima. Inderdaad alleen jammer dat de opdruk aan de buitenkant van de verpakking zichtbaar is.

Mooi spandoek! Netjes afgewerkt. Plm week levertijd.

Gelukkig was er niemand thuis die het niet zien mocht toen het bezorgd werd, buiten op de doos zat een print van het spandoek ;) Maar verder prima gedaan!

Goede en correcte service

Wij hadden een spandoek nodig die niet aan de standaard formaten voldeed. Spandoekenspecialist.nl heeft dit keurig opgelost en ook de opmaak was perfect, ondanks de relatief slechte afbeelding die wij hadden aangeleverd. Kortom, wij zijn zeer tevreden.

Super tevreden

A. als je iets besteld word dit met zorg beoordeeld. B. super service. D. via de telefoon op een zeer correcte manier te woord gestaan.

Helemaal prima

1 aanvulling, het zou prettig zijn als je je pakket kan volgen. Verder helemaal top!

Snelle service goed resultaat

Ook op locatie snelle service en afhandeling. Product voldeed aan verwachting.

Top geregeld.

Keurig geregeld, je wordt op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling.

Niet verwacht, wel gehoopt en zeer tevreden!!

Pdf document verstuurd om als banner te laten afdrukken. Ontwerpteam stuurt eerst een proefdruk, en denkt echt met je mee. Ze zorgen dat je een mooi produkt geleverd krijgt. Ik zal hier ZEKER nog eens bestellen mocht ik iets nodig hebben!

Ik had hoge verwachtingen en die zijn overtuigd vervult

Ik had een spandoek laten maken met een foto en prijs kwaliteit waren alle 2 top!

Een geweldig mooi doek

Een mooi doek geleverd, goede communicatie en op tijd bezorgd. In mijn beleving: echt uitstekend.

Super geregeld!

Voor onze Escapepool in Harmelen hebben we inmiddels 12 spandoeken besteld, tot volle tevredenheid!

Top service goede prijs

Super! Erg tevreden!

Het spandoek is van super goede kwaliteit, ook de afbeelding is op afstand en van dichtbij erg duidelijk. De medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Het aanpassen van de aangeleverde afbeelding, zodat deze aan de kwaliteit voldoet, is een kleine moeite en e-mails worden snel opgepakt.

Geweldig doek! Heel duidelijk en zeer goede kwaliteit

Wij kregen het doek goed verpakt aangeleverd. Foto op het doek was haarscherp en duidelijk. Perfecte kwaliteit! Wij maken hier vaker gebruik van, zowel particulier als zakelijk!

Professioneel spandoek voor goede prijs

Goede ervaring, goed geholpen met ontwerp, levering vertraagd maar daarbij goed geholpen. Ben erg blij met eindresultaat.

Klantvriendelijk, snel, goede kwaliteit.

Goed meegedacht, snel een ontwerp ontvangen dat je eventueel nog kan aanpassen. Ook de prijs is interessant en alles wordt kant en klaar geleverd zonder extra kosten.

Goed goede service

Goede service mooi product

netjes en snel!

netjes en snel! Kwaliteite voldoet aan de verwachting.

prachtige print, goed materiaal gebruikt!

Het is een prachtige print geworden, met veel detail en goed van kleur. Het zeildoek is stevig en van goede kwaliteit. Goede prijsverhouding en kwaliteit. Ik kom zeker terug.

Markweg 43651

6883 JC Velp

088 - 2630055

Over Reclamespecialisten.nl

Reclamespecialisten is hét bedrijf voor al uw reclamemiddelen. Wij hebben alle productie in eigen beheer en staan daarom garant voor de kwaliteit. We bieden echt persoonlijke service en zelfs montage op locatie als dat gewenst is. Ons assortiment bestaat uit allerlei verschillende soorten vlaggen, spandoeken, magneetplaten, raamstickers, textieldoeken, banners, fotobehang en nog veel meer.