Pluspunten

Helemaal top....heel nuttig overleg over een bestand met een probleem.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Correct afgehandeld en stipt op tijd!!!

Pluspunten

Snel goede service zeer behulpzaam

Niets ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Spandoek ziet er goed uit.

Op moment dat een bestand niet voldoet aan jullie eisen en er een nieuw bestand wordt gestuurd, dat hier dan sneller naar gekeken wordt voor de afhandeling van de bestelling. Dit veroorzaakte een aantal dagen vertraging, waardoor ik in de problemen kwam met de leverdatum en ik er uiteindelijk een spoedbestelling van heb gemaakt om het op tijd in huis te hebben.

Pluspunten

vriendelijke mensen, snelle levering en bereidwillig te helpen en mee te denken.

Pluspunten

Snelle service, gunstig geprijsd, prettig in klantcontact, gratis opmaakservice,

Had spandoek besteld. Bij levering bleken de tunnels aan de lange kant van het spandoek te zitten.

Pluspunten

Snelle service, prima kwaliteit, prima communicatie.

Alle onderdelen in één keer sturen (elastieken vergeten; kan gebeuren).

Pluspunten

Goede ondersteuning bij het bestellen.

Iets duidelijker aangeven welk bestandtype het duidelijks werkt voor hun verwerking!

Pluspunten

Superrrr prachtigg mooi spul!! Echt een aanrader.

Pluspunten

Snelle reactie op vragen en veranderingen.

voorbeeld plaatjes bij de afwerking keuzes meer tunnelkeuze maten

Pluspunten

İk heb een kleine spandoek besteld 178x155, afstand binnenframe en spandoek 10 cm standaard, achteraf vond ik de opening tussen binnenframe en spandoek lelijk staan. Heb gebeld en was eigenlijk echt gefrustreerd. Heb het probleem verteld met de afstand tussen frame en spandoek en dat ik dit echt lelijk vind. İk kreeg een nieuwe spandoek gratis elastiek moet ik wel betalen (andere soort elastiek met 2 cm afstand). Zeer klantvriendelijk opgelost en daarom een duim waard.

Pluspunten

Goede kwaliteit. Geven de gelegenheid om alles goed te bekijken eerst. Niet te duur.

Pluspunten

vlot en gemakkelijk hulp voor de uitwerking

Pluspunten

Snel reactie en snelle actie. Moest spandoek binnen 24 uur thuis hebben en dat is helemaal goed gekomen.

Pluspunten

Goede communicatie, snel reactie & werkt mee bij een probleem

Het feit dat je een document kunt inleveren moet eigenlijk groter kunnen. Nu is het maximaal een aantal mb’s maar de gemiddelde goede bestanden gaan al snel richting de GB.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

*Krijgt wat je besteld. *Kwaliteitscontrole op aangeleverd bestand. *Bereikbaarheid via telefoon.

2 punten aftrek voor: - Geen track en trace - Bezorgdienst dpd die het spandoek in mijn voortuin achter lieten in plaats van het ergens af te geven.

Pluspunten

Het bedrijf denkt mee. Snelle levering Goede prijs/kwaliteitverhouding

Pluspunten

Snel en flexibel

Pluspunten

Behulpzaam, goede kwaliteit en snelle levering

Pluspunten

goede terugkoppeling omtrent het beld materiaal. Zo staan ze voor de kwaliteit die ze afleveren.

Pluspunten

Snelle reactie. Goede kwaliteit spanddoek

top geholpen

Pluspunten

Wij zijn zeer tevreden over de spandoekspecialist. Ze denken goed met je mee en maken superleuke ontwerpen. Wij gaan zeker vaker hier een spandoek bestellen

Pluspunten

Voor de 2e keer een Banner laten maken. Top zag het er weer uit. Zo duidelijk. Voor herhaling vatbaar.

Markweg 43651

6883 JC Velp

088 - 2630055

Over Reclamespecialisten.nl

Reclamespecialisten is hét bedrijf voor al uw reclamemiddelen. Wij hebben alle productie in eigen beheer en staan daarom garant voor de kwaliteit. We bieden echt persoonlijke service en zelfs montage op locatie als dat gewenst is. Ons assortiment bestaat uit allerlei verschillende soorten vlaggen, spandoeken, magneetplaten, raamstickers, textieldoeken, banners, fotobehang en nog veel meer.