mooi geprint

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Het was voor mij de eerste keer dat ik hier een spandoek bestelde en het is mij uitstekend bevallen. Goede kwaliteit, prijs en levertijd !

Prima kwaliteit voor een goeie prijs

Geheel volgens afspraak op tijd bezorgd.

Prima, dikke prima

Alles snel, precies volgens afspraak. Prettig zakendoen

Hier bestel ik nooit meer, doek vol kreukels slechte afwerking

Hier voor een beurs een doek besteld, had de specificaties gestuurd: 1 x Full colour afbeelding, geprint op Dispro M1 Gecertificeerd, formaat 358 x 275 cm (breedte x hoogte). Afwerking: rondom schoongesneden. Boven- en onderzijde voorzien van een tunnel voor een buis van 15 mm. Printmachine: Roland Soljet. 1 x Full colour afbeelding, geprint op Dispro M1 Gecertificeerd, formaat 268 x 275 cm (breedte x hoogte). Afwerking: rondom schoongesneden. Boven- en onderzijde voorzien van een tunnel voor een buis van 15 mm. Printmachine: Roland Soljet. 1 x Full colour afbeelding, geprint op Dispro M1 Gecertificeerd, formaat 268 x 104 cm (breedte x hoogte). Afwerking: rondom schoongesneden. Boven- en onderzijde voorzien van een tunnel voor een buis van 15 mm. Printmachine: Roland Soljet. Vervolgens een offerte ontvangen, op de offerte stond een buis van 40 mm. Heb bij de offerte acceptatie een opmerking hierover geplaatst. Wordt niet naar gekeken blijkbaar. Het doek werd geleverd in een doosje in plaats van op rol. Het doek zat vol kreukels en vouwen. Ik belde de klantenservice, zij zeiden dat ik het doek kon strijken. Ik heb toen twee strijkbouten gekocht en heb twee uur gestreken en alsnog gingen de kreukels er niet helemaal uit. We waren een beursstand aan het opbouwen, konden geen kant op. Resultaat was een doek dat eigenlijk niet om aan te zien was. Zijkanten zaten ook nog enkele rafels. 3 maanden later nog geen oplossing. Ze boden de helft te crediteren van het betaalde bedrag. Hier ben ik niet mee akkoord gegaan.

alleen maar lof over dit bedrijf

Lange levertijd

Men beloofd een sms te sturen bij verzending, nog nooit gehad.

Service gericht

Ik ben bijzonder vriendelijke geholpen en het doek is geheel naar verwachting

Duidelijke informatie met snelle kevering

Als secretaris van SVM uit Maartensdijk hebben wij nu voor de 2e keer een nieuw spandoek laten maken voor een van onze sponsoren! Uitstekende prijs /kwaliteitsservice

Goede en snelle service

Prima!!

Geweldige service en vooral het meedenken

Verrast dat ze onderzocht welke kleur het spandoek moest hebben

Last minute 3 spandoeken nodig voor een drive-by babyshower ivm Corona. Super snel geholpen. Ze hebben 3 ontwerpen voor ons opgesteld en binnen 3 dagen verzonden! Top service! De spandoeken hangen nu in de badkamer

Was een spoed bestelling top ,snel, mooi, Echt een aanrader, zal mijn vrienden zeker aanraden om hem bij jullie te bestellen. En voor de meeste die willen weten hoe duur. NIET DUUR

geweldig spandoek voor 50 jarige man met foto gemaakt

Goed en perfect gemaakt. Snelle service top top top

Uitstekende ervaring weer. Reacties vlot idem offerte proces en aanpassingen. Levering conform toezegging. Product niet 100% vlekkeloos. Score 9

zeer behulpzaam, professioneel, vriendelijk, snel, efficiënt

TOP!!!!

Service en kwaliteit waren grandioos.

Het kan eigenlijk gewoon niet beter. Ik ben niet zo handig met een computer en kon zelf geen spandoek ontwerpen. Maten opgeven incl. tekst en het spandoek werd kosteloos voor me gemaakt nadat ik goedkeuring aan het ontwerp had gegeven.

Netjes, goede hulp, snel!!!

Snelle levering, eerder dan verwacht. Helaas kleinigheidje vergeten maar na contact werd dit meteen met excuses opgestuurd. Super service!

Voldoende

Goede web site. Zou meer service mogen zijn. Advies kleurechtheid logo. Advies montage spandoek. Verkopen spanrubbers frame.

Door COVID-19 werd de banner terug naar reclamespecialisten gestuurd door DPD. Ikhad goede communicatie met reclamespecialisten. Zij zelf hebben ook contact opgenomen met DPD en de banner nadat ze deze terug ontvangen hebben, opnieuw naar ons opgestuurd. Hele goede service. We hebben de banner nu mogen ontvangen en deze is precies zoals wij besteld hadden. Over de kwaliteit van de banner zijn wij ook erg tevreden. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij gaan in de toekomst zeker nog vaker gebruik maken van de services van reclamespecialisten. Hartelijk dank.

perfect

snelle service en snelle levering mooi product.

Super gaaf bedrijf

Snelle service. Vriendelijk behulpzaam personeel.

Snelle levertijd, er wordt meegedacht en het spandoek ziet er top uit!

Zie boven

Goeie kwaliteit! Maar bij aankomst zat er een gat in mijn doek

Dit zal door de post zijn..

flexibel en proffesioneel!

meedenkend, professioneel en flexibel, geweldige kwaliteit voor een goede prijs

Markweg 43651

6883 JC Velp

088 - 2630055

Over Reclamespecialisten.nl

Reclamespecialisten is hét bedrijf voor al uw reclamemiddelen. Wij hebben alle productie in eigen beheer en staan daarom garant voor de kwaliteit. We bieden echt persoonlijke service en zelfs montage op locatie als dat gewenst is. Ons assortiment bestaat uit allerlei verschillende soorten vlaggen, spandoeken, magneetplaten, raamstickers, textieldoeken, banners, fotobehang en nog veel meer.