makkelijke site voor snelle levering spandoek

Ik vond het heel makkelijk om hier een spandoek te bestellen voor iemand die 50 wordt. Website werkt heel makkelijk ook voor het toevoegen van foto's en dan ook nog gratis en snelle levering (1 week). Super tevreden.

Snel en simpel

Een telefoontje en een mail, alles klaar.

Klantgericht

Zeer vriendelijk te woord gestaan en geholpen met goede bestanden doorsturen. Gebruiksvriendelijke site.

Wij hebben voor de 5e keer een spandoek besteld en het is zoals altijd perfect in orde! Wij zijn zeer tevreden

Kan niet fout gaan bij de spandoeken specialist!

Omdat mijn eerste ontwerp niet helemaal top was, werd mij netjes gevraagd of ik het echt zo wilde hebben. Er werd keurig uitgelegd wat er niet goed was. Daarna een verbeterd ontwerp ge-upload en vier dagen later had ik m’n banner! Ook hoge kwaliteit ogen trouwens.

Goede snelle service en prachtig afgedrukt

Goede service en prima kwaliteit.

Prima spandoek

Contact verliep prima; ontwerp was zorgvuldig en toepasselijk wat kleur betreft.

Prima geregeld allemaal

Mooi spandoek, niet duur. Alleen wel jammer dat ik foto's etc geplaatst had in het document op de site en toen ik wilde betalen een foutmelding kreeg en alles kwijt was. Hierna wel alle foto's door kunnen sturen zodat het voor mij geregeld werd maar toch.

Super en niet duur.

Een budget spandoek laten ontwerpen. Mooi spandoek voor die prijs. En ontwerpen door hen is gratis. Dat heb je nergens. Dik tevreden.

Volgens afspraak geleverd! Keurig verpakt.

Volgens afspraak geleverd! Keurig verpakt.

Goede opmaakservice en snelle levering

goede ervaring

Super, zo sie je maar een woord is voldoende.

Goede service en ondanks ze een groot klanten bestand hebben. Als ik bel weten ze wie ik ben.

aangename samenwerking

vlotte gegevens uitwisseling

Super snelle lastminute service

Betaalbare kwaliteit en geleverd volgens afspraak

Goed overzichtelijke website. Bestelproces is eenvoudig. Betaalbare kwaliteit volgens afspraak geleverd.

Het bedrijf is zeer klantvriendelijk en heeft een snelle service.

Top service en top product

Onze foto was niet goed overgekomen, maar na 1 telefoontje was alles razendsnel geregeld. Even via WeTransfer en binnen een week hadden we onze 4 spandoeken binnen. Mooie kwaliteit en mooi kleuren. Carbid Valthermond kan nu echt gaan knallen!!!

Goed geregeld!

Snelle levering, duidelijke informatie en goede kwaliteit

Geen klagen!!

Goede service. Snelle levering. Ze maken bekend als de foto niet optimaal is. Al met al. Blij met het spandoek en ook nog eens betaal baar!!

Super snelle service. Levering wel 1 dag later dan telefonisch toegezegd.

Stevig materiaal goed kwaliteit foto en tekst

Precies zoals ik hoopte.

Spandoekenspecialist.nl maakte voor in mijn marktkraam een paar spandoeken. Die zijn precies zo geworden als ik had gehoopt, mede dankzij de gratis opmaakservice. Stevig materiaal, goed verpakt. Zo kan ik voor de dag komen.

Makkelijk bestellen

Mooi product. Geheel volgens verwachting.

Keurig opzet en topkwaliteut

Positief netjes geholpen prachtig resultaat

super service

men heeft mijn ingestuurde afbeelding gecondoleerd op grote. en hoe het op het doek eruit zou komen te zien.

Markweg 43651

6883 JC Velp

088 - 2630055

Over Reclamespecialisten.nl

Reclamespecialisten is hét bedrijf voor al uw reclamemiddelen. Wij hebben alle productie in eigen beheer en staan daarom garant voor de kwaliteit. We bieden echt persoonlijke service en zelfs montage op locatie als dat gewenst is. Ons assortiment bestaat uit allerlei verschillende soorten vlaggen, spandoeken, magneetplaten, raamstickers, textieldoeken, banners, fotobehang en nog veel meer.