Heerlijke wijn, vlot en goed bezorgd

Heerlijke wijn, vlot en goed bezorgd

Heerlijke wijn en mooie aanbiedingen

Heerlijke wijn, zowel de wit, rood als rosé. Leuke aanbiedingen in mooie combinaties.

heerlijke wijn

Fijne winkel en snelle levering. Goede prijs/ kwaliteit verhouding

Altijd blij verrast met wijn van Neleman

Uitstekende wijn voor een schappelijke prijs.

Wijn Is nu goed bezorgd

Wijn is voor mij bovendien van goede kwalteit!

Goede levering.

Een aantal keren besteld en steeds komt de levering op tijd en prima verpakt. Deze keer heb ik nogmaals gekozen voor de Cabernet Sauvignon in boekvorm omdat het zo handig is als je alleen bent en 1 glas drinkt. Dit is een wijn die niet gauw verveeld. Van mij zouden er meer soorten wijn in zo'n handige en mooie verpakking mogen zitten.

Outstanding

Na eerste kennismaking via recensie volkskrant eerste ervaring met een paar doosjes via Hema. Later flink ingekocht in Zutphen en recent nog 3 doosjes via internet. Mijn huidige voorraad bestaat voor 75 % uit NELEMAN wijnen. Op enige termijn ga ik ook de wat duurdere wijnen bestellen. Jullie wijnen zijn uitstekend en jullie verhaal is eigentijds en deugt aan elke kanten. Service is ongekend goed. Als de omstandigheden het toelaten willen wij volgend jaar een bezoek brengen aan jullie bezittingen in Frankrijk met een aantal vrienden die aan de Costa Bianca wonen.

PRIJS/KWALITEIT GOED EN SNELLE SERVIC E

GOEDE KWALITEIT

Mooie wijnen. Snel geleverd.

Zo spijtig dat de druif/druiven niet op het etiket staat vermeld.

Een prima wijn van een sympathiek huis werd snel geleverd.

Hetgeen hierboven gesteld hoeft geen nadere aanvulling, dacht ik.

Later bezorgd, maar verder oké.

Later bezorgd, maar verder oké.

Heerlijke pure wijn om eindeloos te genieten

Lekkere droge witte wijn, maar met een bijzonder aroma en goede nasmaak. Kan bij vele gelegenheden worden gedronken, ook als aperitief.

Tot nu toe alleen maar heerlijke wijnen gehad

Goede wijn, snel bezorgd, blij dat het verantwoord geproduceerd wordt en geregeld goede aanbiedingen!

Bezorging zoals wordt voorgesteld bij bestelling.

Regelmatig besteld en altijd volgens afspraak wordt de bestelling geleverd.

Heerlijk fris en vol!

Goede volle smaak, met een beetje citrus

gewoonlijk snel bezig en prima wijn

de laatste bestelling ging helemaal mis er was een fels gebroken dus heeft post.nl de zending niet afgeleverd maar erger wij wisten dat niet speciaal voor thuisgebleven dag daar na ook Pas na bellen naar Neleman werd dat duidelijk er kwam toen een nieuwe bestelling snel achteraan. Ik had de felsend char eerder nodig dus het was allemaal niet perfekt In zo een geval had een Klien attentie geholpen, maar blijkbaar gebeurt het veel en is du business as usual ??

Onbezorgd genieten van een Neleman.

Het is onbezorgd wijn bestellen bij Neleman omdat alle wijnen biologische en vegan zijn. Na een aantal verschillende wijnen geproefd te hebben, hebben we een voorkeur voor bepaalde wijnen ontwikkeld, toch zullen we de andere (en nieuwe) af en toe weer proberen. Vrienden worden regelmatig verrast door en met een Neleman en zijn van voornemens de website te gaan bezoeken. Nieuwe klant??

ongelooflijk goede service

Een dag nadat ik een bestelling had ontvangen, kreeg ik een mail over een kortingsactie. Balen dus! Dit laten weten en toen kreeg ik gratis een magnum fles toegestuurd! Ik was destijds wel een van de eersten die ingeschreven heeft op de crowdfunding actie. Maar toch, super geste!

Snel en makkelijk geregeld en vooral: heerlijke wijn❗️

Niets op aan te merken.

Niets op aan te merken.

Duidelijke web site en goede service.

Moeilijk om een keuze te maken, niet omdat de site niet duidelijk is maar door het grote en veelzijdige aanbod. Levering is vlot en stipt. Ik ga (heb al) weer bestellen.

Heerlijke biologische wijn, snel bezorgd

De JFGW organic wit is een mooie droge wijn waar vermoedelijk weinig aan toegevoegd wordt waardoor ik bij deze wijn me niet vermoeid voel de dag erna na 1 glas wijn. Dit is de boterige volle droge smaak waar ik al lang naar op zoek was.

Fijne wijnen

Fijne wijnen en snelle bezorging!

Super biologische wijnen en super service.

Goeie ,duidelijke website met prachtige beschrijving van elke wijn en goeie aanbiedingen. De bestellingen werden snel geleverd..ideaal!

Zijn uitstekend

Correct.

Groenmarkt 10

7152 HX Zutphen

0575 - 757 097

Over Neleman

Neleman wijnen zijn biologische én vegan wijnen die zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en toevoegingen worden gemaakt.