Bijzondere wijnen, faire prijs

Bijzondere wijnen, uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Bijzonder: Hun Viognier/Verdil bijvoorbeeld: een niet-alledaagse combinatie uit een minder bekende streek, mooi goudgeel van kleur, prachtig meerlaags complex, biologisch en geproduceerd met respect voor het milieu. Kortom: een mooie wijn met een goed verhaal. Prijs/kwaliteit: Als je niet beter weet, denk je te maken te hebben met een wijn van boven de 30 euro. Kortom: wil wil dit nou niet!

Prima wijn op tijd geleverd

Heerlijke, biologische wijn, goede aanbiedingen. Snelle kevering

Productomschrijving wordt vaak overtroffen door de smaak der wijnen.

Mooie producten. Prijs-kwaliteitsverhouding komen zeker overeen. Vragen worden snel beantwoord. Vol lof over de communicatie, het product en de vlotte levering. ✌️

Altijd snelle en adequate levering van uitstekende wijn.

Al jaren hebben wij alleen maar positieve ervaringen met Neleman. We zijn nooit teleurgesteld geweest over de kwaliteit van de wijnen. De levering is altijd in orde geweest en snel.

Verzending snel en goed verpakt ontvangen

Ben tot nu toe zeer tevreden over de website en de kwaliteit van de wijn

Prettig bestellen

Ik vind het bestel proces heel prettig en de keuze gemakkelijk.

Fantastisch genieten

heerlijk eerlijke wijn, passend bij mijn smaak en gevoel van genieten.

Top wijn, top service

We hebben inmiddels verschillende wijnen bij Neleman besteld en gedronken. Eigenlijk allemaal top. Nooit teleurgesteld en super service. Zelfs toen we laatst eens een wijn wilden ruilen werd de doos thuis opgehaald. Ik beveel Neleman van harte aan.

Alles keurig in orde, eventuele probleempjes worden snel en klantvriendelijkheid opgelost

Mijn absolute no.1 voor wijnbestelling van zeer goede, verantwoorde biologische wijnmakers !

Heerlijke goed betaalbare wijn

Wijn met volle smaak, makkelijk drinkbaar en goed betaalbaar. Fijne acties.

Heerlijke wijnen!

Vooral de rosé is heerlijk. Droog en smaakvol.

eerlijk gezegd niet zo mijn smaak

De just fucking good wijn besteld, dat was eerlijk gezegd niet zo mijn wijn, en wijn is persoonlijk ik houd van droge wiite wijn niet te geel van kleur, en deze wijn is niet droog en geel an kleur dus niet mijn topkeus. Voor mensen die een volle donkergele wijn waarderen prima , maar niet voor mij

Een feest!

Heerlijke wijn, prima verpakt en op tijd geleverd, wat wil een mens nog meer?!

Uitstekende ervaring

Zowel de wijn als de service zijn Pico bello!

redelijk

verpakking prima. Bezorging niet in orde. De bestelling was afgegeven bij de buren. Briefje in de brievenbus met mededeling dat ik niet thuis was, echter ik was de hele dag thuis en heb track en trace gevolgd en wist dus precies wanneer er bezorgd zou worden. Maar ja de bezorgers van post.nl hebben haast en geen geduld.

Twijfelachtig.

De eerste keer prima. De tweede keer zat er niet in de doos wat ik besteld had. De derde bestelling is wel betaald maar er werd niet geleverd. Persoonlijk zou ik voorlopig meer aandacht aan levering dan aan de Nieuwsbrief besteden.Wat heb je aan een geweldige Nieuwsbrief als je niet/niet correct kunt leveren.Dat wekt irritatie.

Super wijn!

Prima dienstverlening bij problemen met levering!

Slecht

Dit is de 2e keer dat een zending kapot ging. Mijn laatste bestelling van vorige week heb ik nog niet binnen komt 15 sept !

Verkeerde box gekregen

Hoe moeilijk kan het zijn om een correct gevulde box op te sturen?? Is uiteindelijk goed opgelost, dar dan weer wel.

Goede service beste wijnen

Goede service beste wijnen

Onder de kurk gaat er niets boven Neleman

Of het nu gaat om Rood of Wit, Rosé of Cava, Nucli of JFGW - met de kwaliteit van Neleman zit je altijd goed... En nog betaalbaar ook!

Verrassend en top

De wijn journalisten stuurden me richting "Just fucking good wine". Ik was kritisch want dat kan een beetje tegenvallen. Maar daarna was alles wat ik probeerde beter dan ik verwachtte. En vrienden worden ook gewezen op de herkomst van de door ons geschonken wijnen. Het is bijna jammer dat ik zo weinig drink....

Soepele levering en goede service.

Duidelijke uitleg over de te verwachten levertijd en tijdstip. Niks op aan te merken. Het pakket was er op de beloofde levertijdstip.

Zeer tevreden met bestelling.

Makkelijke bestelmanier en keuze van levering. Levering volgens afspraak.

Snel maar niet op afgesproken tijdstip bezorgd, daarna lastig af te halen

Vrijdagmiddag zou de bestelling geleverd worden, werd zonder overleg gewijzigd naar vrijdagavond, toen was er niemand thuis. Pas zaterdagmiddag af te halen in een supermarkt, daardoor veel en moeizaam gesjouw met twee grote zware dozen.

Groenmarkt 10

7152 HX Zutphen

0575 - 757 097

Over Neleman

Neleman wijnen zijn biologische én vegan wijnen die zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en toevoegingen worden gemaakt.