Super wijn, makkelijk bestellen en betalen

heerlijke wijn, prima service

sinds enige tijd bestellen wij geregeld Nelemanwijn. Heerlijke wijn en de manier van produceren staat ons erg aan. Bezorging werkt ook prima. Alleen de fietskoerier werkt niet altijd, dus bij meer dan 1 doos doen we dat niet meer.

Fantastische wijnen, zoals het hoort. Organic, vegan maar voor heel erg lekker

De kop geeft het eigenlijk wel goed weer. Het zijn gewoon erg goede wijnen voor een eerlijke prijs. Mooi initiatief ook om minder bekende druivenrassen te behouden. Bestel proces is ook echt super en de levering snel. Als ik toch een minpuntje moet geven dan is dat voor de hoeveelheid mails met aanbiedingen die ik krijg, dat mag echt wel een tandje minder.

Correcte e snelle bezorging

Ontving de wijn op afgesproken moment

Prijs, kwaliteit en smaak zijn dik in orde.

Al enige jaren koop ik regelmatig via internet wijnen van Neleman. Dit jaar valt de uitgebreide keus in rosé op. Daar zitten heerlijke wijnen bij. Mocht een wijn niet in de smaak vallen, dan worden de niet geopende flessen terug genomen. De afhandeling van orders en de bezorging heb ik nooit wat op aan te merken gehad.

uitstekend.

houden zich aan de afspraak.

goed en snel

zie hierboven

Als altijd heerlijke wijn en perfecte bezorging

Ik ben al jaren verslingerd aan de viognier verdil. Soms probeer ik een andere sauvignon maar dat valt altijd tegen. Dus ik kom altijd weer uit op Neleman.

Altijd op tijd, en mogelijk om telefonisch contact te hebben, een groot pluspunt

Stipte bezorging

Geweldig dat ik kan kiezen voor bezorging door een fietscourier.

Volgens wens.

Levering op de juiste dag en plaats. Overigens is de wijn (voor zover tot nu gedronken) ook erg lekker en zonder bijsmaak van het tekort doen van boer en milieu.

Uitstekend. Lekkere wijn voor deze prijs

Prima wijn voor prima prijs

Mooie wijn, snel in huis

Neleman heeft een mooi assortiment. De webwinkel werkt snel en makkelijk.

Lekker zo’n “mislukt” rosé-tje voor zo’n mooi prijsje!

Gewoon een heerlijke rosé om voor om te fietsen en vermomd in de kleur van witte wijn. Droog en fruitig, wit uitgedost en zacht van prijs; die combinatie doet iets extra’s met de smaak: de verbeelding proef je!

Heerlijke wijn!

Super lekkere rose en witte wijn besteld, van ieder een doos. Heerlijk om zelf te drinken, een mooi cadeau om te geven..

Lekkere biologische wijn voor een goede prijs

Makkelijk dat je vanuit huis kunt bestellen en dat het gratis wordt gebracht Dat nodigt uit tot experimenteren met nieuwe smaken

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle correcte service

De wijnen zijn goed. Leuke pakketten. Een keer een fles met kurk. Na melding had ik binnen twee dagen een nieuwe fles.

Prachtig assortiment, snelle levering, concurrende prijs.

Prima wijn, voor een eerlijke prijs. Mooi assortiment. En een prima webshop.

Heerlijke wijn prima service

De Nucli Tinto is een aanrader. Een goede wijn voor een betaalbare prijs.

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding en prima service.

Snelle levering, prima product voor een goede prijs. Mooi, aandacht voor duurzaamheid en toch ook genieten.

OK, normaliter prima wijnen tegen redelijke prijs

Helaas was de eerste fles wijn die ik opende bedorven (kurk) . Daar wordt een wijnliefhebber niet vrolijk van, maar kan uiteraard gebeuren

Ik onderschrijf de Neleman visie

Door zijn aanpak en communicatie krijg in een persoonlijke binding met zijn bedrijf. De wijnen zijn betaalbaar en zeer goed drinkbaar

Heerlijke wijn

Mooi assortiment wijnen. Alle wijnen zijn bijzonder en lekker.

Uitstekende wijnen met een heel uniek karakter.

Zowel de Nucli rosé als de witte zijn verfijnde biologische wijnen. Met een eigen smaakpalet. Verantwoord geproduceerde wijnen met oog voor moeder aarde.

Groenmarkt 10

7152 HX Zutphen

0575 - 757 097

Over Neleman

Neleman wijnen zijn biologische én vegan wijnen die zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en toevoegingen worden gemaakt.