Zeer goed.

Bijzonder smakelijke wijn uitstekend thuis bezorgd.

Fantastisch levering volgens afspraak.

Bestellingen worden altijd op tijd geleverd en de wijnen zijn fantastisch.

Heerlijke wijn

Zowel de rode als de witte ging er buitengemeen goed in.

Heerlijke rode nucli wijn maar slechte bezorging post.nl

Mooi gebaar van Neleman om een nieuwe doos te sturen. Deze keer wel aangekomen

Uitmuntende wijnen, vlekkeloze service

Beste ondernemer, uitstekende wijnbouwers, bevlogen personeel, legio bekroonde wijnen, ........... wat moet ik nog meer zeggen?

Mooie wijn, vlot geleverd

Ik ben er blij mee. Frisse wijn voor méér dan bij mooi weer alleen!

fantastische wijnen!

Zeer smaakvolle biologische wijn. Leuk en goed verpakt.

Goede wijn wel dure marketing en verpakking

Het is een uitstekende wijn, maar de marketing en de verpakking mag wat soberder waardoor de prijzen wat omlaag kunnen.

Altijd een voortreffelijke prijs/kwaliteit verhouding

De rode wijnen zijn altijd vol van smaak en hebben een perfecte balans. Belangrijk vind ik dat er zeer beperkt zuren in de wijn aanwezig zijn. De witte daarentegen hebben een heel prettig zuurtje. Tijdens het transport is er weleens een fles gebroken en dat werd zeer sympathiek op gelost door de gebroken fles te vervangen vergezeld van een hand geschreven kaartje en een zakje zoute amandelen. Perfect afgehandeld ondanks dat de breuk natuurlijk niet de schuld van Neleman is geweest.

mooie wijnen met brutale namen

Spreekt waarschijnlijk vooral jonge mensen aan. En...Ik word moe van de hoeveelheid e-mails.

Zeer prettige website om wijn te bestellen

De website is leuk, vrolijke en overzichtelijk. Het bestellen gaat snel en eenvoudig. Levering conform afspraak in mooie stevige dozen. En tenslotte de wijn, die is echt FANTASTISCH! (Tegen een fijne prijs)

Eerlijk & heerlijk

Vier (of vijf alweer ? ) verschillende soorten nu geprobeerd en ze zijn allemaal bijzonder lekker ! De keuze voor bezorging per fiets is ook prettig. Als je kiest voor biologisch eten hoort deze wijn er gewoon bij. Jammer dat ik niet meer zoveel kan drinken als 30 jaar geleden

Heel prettig

Heerlijke wijnen, biologisch is ook een pré, wijn zijn fan geworden. Bestel alleen hier mijn wijnen.

prima levering, nog betere wijn

Voorheen bestelde ik bij een andere online wijnhuis. Vooral de levering liet steeds meer te wensen over. Neleman levert altijd op de afgesproken tijd. De wijnen overtreffen die van de vorige, terwijl de prijzen nauwelijks verschillen. Dus wat zou ik nog....

Neleman aanrader, mits je Budbee kiest!

Lekkere wijn voor n goede prijs. Kies wel Budbee als bezorger, want dan komt t tenminste op de tijd die je kiest! De PostNL kwam bij n eerdere bestelling een uur te vroeg en dumpt de dozen wijn dan 2km verderop bij n ophaalpunten... echt irritant als je alleen een fiets hebt en dus voor n reden dozen wijn online bestelt...

Alles verloopt correct. Boeking, betaling en bezorging.

geweldig

heerlijke, eerlijke wijn van een goeie prijs

Op Neleman kun je rekenen

We zijn klant geworden na een jubelrecensie in het Volkskrant Magazine van de Viognier Verdil. Sindsdien drinken we vrijwel niets anders meer dan deze witte, met zo nu en dan een uitstapje naar de Bourgogne met z'n heerlijke Chardonnay. Ook de rode wijnen smaken best. De Nucli Tinto is favoriet, die heeft meer body dan de Tempranillo Monastrell die we aanvankelijk dronken. Bestellingen worden meestal keurig op de gewenste datum en tijd bezorgd. Als het wel eens later wordt, ligt dat aan Post NL. Proost!

Perfecte wijn.

Prima wijn . aanrader.

Heerlijke en eerlijke wijn

Heerlijke wijn

Voortreffelijk

Bestel regelmatig: nooit problemen in het bestek-, betaal- of bezorgproces gehad! Uitstekende kwaliteit dus, zeker ook voor de wijn zelf!

Heerlijke wijn, snel geleverd

De wijn naar keuze (witte Signature) was nog beschikbaar en kon op het gewenste tijdstip worden afgeleverd. De wijn is lekker fris voor de nazomeravonden. Kwaliteit van Neleman zoals het hoort.

Goeie en biologische wijn

Altijd correct in bestelling en bezorging.

Op tijd en precies wat besteld was

Maar, de bezorger deed wel erg moeilijk over het vragen van een geboortedatum aan een dame met erg grijs haar die er echt wel ouder uit ziet dan 18! Je kunt ook van alles vertellen over je BSN (dat je geacht wordt aan niemand te vertellen) en de geboortedatum, echte controle is er niet en de andere wijnhuizen hebben hun administratie blijkbaar beter op orde en doen dat allemaal niet.

Heerlijke wijn, snel en secuur bezorgd

Zie titel

Groenmarkt 10

7152 HX Zutphen

0575 - 757 097

Over Neleman

Neleman wijnen zijn biologische én vegan wijnen die zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en toevoegingen worden gemaakt.