Prima wijn. Makkelijk bestellen snel geleverd.

Bestellen en bezorgen zonder problemen. Kwaliteit wijnen prima in orde.

is goed

bestelling is goed en tijdig geleverd ben er tevreden over

Heerlijke wijn

Het is precies op de tijd bezorgd die gezegd was

Altijd 'value for money'

Bezorging: zoals afgesproken Kwaliteit van de wijn:zoals beloofd

Mooie wijnen, supersnel bezorgd

Het hele proces van bestellen tot levering loopt verloopt perfect. Zo nodig een extra bericht als een bestelling later wordt geleverd dan aanvankelijk gemeld. Kortom: Top!

Prima wijn voor ons dagelijks glas

Alleen die flessehals, heel ergerlijk dat je niet zonder lekken kan schenken!

Een prachtige aanbieding, snelle bezorging en wat ook zeer belangrijk is: biologisch

Een prachtige aanbieding. Snelle bezorging. Zeer belangrijk: biologisch

Top wijnhuis

Ze hebben alles: humor, idealisme, smaak, en fantastisch lekkere wijn.

Erg tevreden over Neleman!

Ik word altijd blij van de mailtjes die ik van Neleman krijg en was laatst dan ook zo nieuwsgierig dat ik een doosje van de 'fucking good wine' besteld heb. Wijn is inderdaad erg lekker en fantastische prijs-kwaliteit verhouding. Ik ga zeker nog wel eens een keer bestellen!

Lekkere wijnen met goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle en correcte levering. (Iets minder reclame maken via e-mail zou ik wel prettig vinden. Begint beetje spam te worden. Voor de wijnen en levering een 10)

Goede wijn goede bezorging

Het bestellen vind ik lastig als je meerdere soorten wijn wilt bestellen lukt dat niet

Prachtige wijn van een prachtig bedrijf

Heel tevreden

Heerlijke wijnen en als PostNL iets verkeerds doet maken ze het zelf goed, super service dus ook nog

Lekkere wijnen tegen een goede prijs. Door een foutje van PostNL was er iets mis gegaan met 1 van de flessen. Zonder gedoe meer dan netjes snel en leuk opgelost; maakt ons een fan :)

Goede wijn goede prijs en snelle levering

2 emails gestuurd en geen antwoord gekregen

Ik heb tot tweemaal toe een e-mail naar julli gestuurd en geen antwoord gekregen

Is prima bezorgd

Goed verpakt en keurig bezorgd

Heerlijke wijnen

Jullie heerlijke wijnen hebben me door de lockdown gesleept ;)

Kwaliteit al jaren uitstekend, afgezet tegen aantrekkelijke prijs. Milieubewuste productie is een pre.

Eind goed al goed

Na wat problemen met de verzending is alles op charmante wijze opgelost. En de wijnen zijn van zeer smakelijk tot verrukkelijk.

Heerlijke rosé

Ik heb tot nu alleen de rosé besteld. Heerlijk wijn in mooie flessen

heerlijke wijn, goede bezorging

Ik vind het heel prettig dat je bezorger kunt volgen en dat bekend is wanneer hij komt. Goed geregeld!

Super lekkere biologische wijnen ♡

Niet alleen de Just Fucking Good Wine is fucking good, onze favoriet is de Derrick Chardonnay Macabeo. Een zalige wijn voor een prima prijs.

Een goed bedrijf kan zich pas werkelijk onderscheiden wanneer er iets opgelost kan worden. Bij Neleman wordt zelfs voor het kleinste probleempje een excellente oplossing gezocht en gevonden. Bravo.

Logistiek prima, user experience website kan beter

Makkelijk besteld, snel geleverd. Nogal wat onduidelijkheid over kortingskodes. Bij de ene set wijn kan die wel gebruikt worden, bij de andere niet. Staat nergens dat dat zo is en er is ook geen foutmelding als een code wordt gebruikt waar dat niet kan. Pagina blijft innzo’n geval ‘hangen’. Pas na mail aan service desk komt de uitleg.

Ze smaken zoals ze zeggen

Bestelproces gaat vlot Bezorging gaat goed en op tijd Een verbeterpunt is de factuur. Die zou standaard gemaild moeten worden na betaling, maar je moet erom vragen. Voor zakelijke koper is dat lastig

Groenmarkt 10

7152 HX Zutphen

0575 - 757 097

Over Neleman

Neleman wijnen zijn biologische én vegan wijnen die zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en toevoegingen worden gemaakt.