Fijn om verantwoorde wijn te kopen!

Lekkere wijnen. Mis wel uitgebreide beschrijving van de smaaktonen en alcoholpercentage.

Vrolijk, effectief, bijzonder en de wijn is lekker

Via een vriendin ben ik in aanraking gekomen met de witte Fucking Good Wine. Als wijnliefhebber direct op onderzoek gegaan en een proef pakket samengesteld voor drie maten en mijzelf. Wijnen bevielen direct goed en de wijze van communicatie, bezorging, verpakking maken het geheel compleet. Verrassend allemaal.

Fijne wijn met goed verhaal

Fijne wijn met goed verhaal

Neleman is anders, Neleman is leuk en slim, maar ook echt wel goed.

Alles is top geregeld, van bestellen, tot de aflevering van de wijn aan de voordeur. Ook de verpakkingen zijn ook super, evenals de gehele marketing rondom het merk. Eigenlijk doet het mij ook wel aan Coolblue denken.

Verrukkelijke wijn, vriendelijke bezorgd en fijn 's avonds. Aan Ellen, deur open, achter uit en de doos wordt binnen gezet. Groet, bedankje en zwaai en de deur doe ik weer opslot.

Prima wijn. Mooi verpakt.

Geen enkel minpunt te benoemen.

topwijnen snel in huis

Bijzondere wijnen toch snel in huis en tegen een redelijke prijs. Verhaal over Derrick in FD was ook erg leuk.

In principe goed

Jammer dat er gewisseld wordt met vervoerders, de ene keer Budbee, erg prettig, dan weer Postnl. En waar kan ik terecht met de gebruikte kurken, om nu regelmatig naar Zutphen te reizen.... Bij Nespresso bv levert men retourbags die je gratis kunt inleveren op een post nl punt, ideetje misschien?

Vlotte levering en altijd goede wijn.

Meestal koop ik jullie wijn in de winkel ( groene passage ) maar in deze coronatijd maar eens besteld. Handig en vlot.

Uitstkend 'bij de tijds' bedrijf.

Ze leveren goede wijn. Eerlijk gezegd ben ik nog nooit teleurgesteld in de wijnen die ik bij Neleman heb aangeschaft. Het bestelproces is eenvoudig en toegankelijk en snel te doorlopen. De levering is snel en goed. Heel goed vind ik dat ze de doosjes van 6 wijnen overpakken, met doos en al in een stevige grotere doos.

Heerlijke lekkere wijn en prima sevice!

Goede kwaliteit, goede service

Koop al jaren bij Neleman. Verveelt niet. Sfeer is vakantiegevoel. Mooi dat Neleman Spanje zo ondersteunt en promoot.

Goddelijke wijn, super service!

Wij kochten de Derrick Chardonnay Macabeo, echt heerlijke wijn waar we al familie en vrienden blij mee gemaakt hebben maar zeker ons onszelf. Neleman heeft regelmatig fijne acties met kortingen en laatst 2 dozen gekocht en nog een extra cadeau gekregen. Sowieso fijn, biologisch!

Service en wijn mooi in balans

Heldere informatie en soepele afhandeling van de bestelling. En bovenal: erg tevreden over de Derrick wijn!

Zoooo genieten❣️❣️

Ben mn gek op de heerlijke Merlot en deel deze graag met vrienden! Fijn dat we op zoveel terrassen en restaurants in Zutphen, van de heerlijke wijnen kunnen Genieten❣️❣️

Prima wijnen voor aantrekkelijke prijzen. Vooral de bezorging via Budbee is een pré.

Een biologische wijn, lekker en betaalbaar

Een ontdekking dat er goeie, lekkere biologische wijn bestaat, die betaalbaar is en een goeie prijs kwaliteit verhouding heeft. Een aanrader.

de wijnen zijn heerlijk en goede prijs/kwaliteit, maar bezorgen loopt soms niet goed

De wijnen zijn heerlijk en precies wat ik verwacht. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Het enige minpuntje is de bezorging: jammer dat het niet meer per fietskoerier lukt. En de laatste keer werden de dozen al na 1 keer aanbieden op een adres ergens in de stad gebracht. Wij moesten ze toen zelf per fiets gaan ophalen. Graag volgende keer vaker aanbieden en/of ergens neerzetten waar we makkelijk met de auto kunnen komen, dus aan de rand van de stad. Maar sowieso maar 1 keer aanbieden bij een redelijk grote bestelling is slechte service.

Zo moet het zijn!

Bestellen, en geen omkijken naar!

Heerlijke wijn, goede levering

Vorig jaar las ik de beoordeling in de Volkskrant van de witte de Fucking good wine. Ik wil graag meer opletten bij wat ik koop. Hoe is het geproduceerd en is er gelet op de arbeidsomstandigheden en milieu. De volgende vraag die ik mezelf stel is: heb ik het nodig? Nee wijn heb ik niet echt nodig maar een glaasje af en toe is wel verhipte lekker. Dus daarom Neleman.

Alles volgens afspraak

Bezorging was cf afspraak. De verpakking is als een cadeautje en de vormgeving klopt helemaal. De draaikurk is dan ook nof eens verniftig en handig.

heerlijke wijn en prima service

Heerlijke wijnen, we hebben inmiddels al veel verschillende geprobeerd. Zeker hebben we onze favorieten maar we blijven ook graag varieren. prima acties, fijne nieuwsbrief en prima bezorgservice. Alleen als je meerdere dozen besteld, is de fietskoerier niet handig.

uitmuntend!

Reeds enkele jaren bestel ik wijnen bij Neleman. De wijnen die wij zo in huis kregen bevielen dusdanig dat we elders nauwelijks nog wijn aanschaffen. De afhandeling is snel en vriendelijk, de bestellingen komen prompt in huis.

Prima wijnen, een enkele overschat

Drie dozen wijn besteld, twee echt prima, de derde, waarvan ik de naam even niet weet maar een rode wijn met gezicht op het etiket en een van de duurdere (ik dacht 15,90 Euro per fles) viel ons erg tegen, matig wijntje voor die prijs zeker. Maar dat kan er tussen zitten.....

niets op aan te merken

zie boven

Groenmarkt 10

7152 HX Zutphen

0575 - 757 097

Over Neleman

Neleman wijnen zijn biologische én vegan wijnen die zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en toevoegingen worden gemaakt.